Onepagers voor GGD participaties

De afgelopen jaren is het aantal participaties van GGD Investments hard gegroeid. Vanuit de kernwaarde “samen groeien” ontstond er een behoefte aan een communicatiemiddel om op een overzichtelijke manier de kern van de activiteiten van iedere participatie over te kunnen brengen. Daarom zijn er in samenwerking met alle bedrijven zogenaamde “onepagers” gecreëerd.

Met alweer 20 bedrijven in portfolio, is dit een toegankelijke manier voor de ondernemers om snel inzicht te krijgen in de werkzaamheden van hun collega’s. Daarnaast kunnen directies en business developers deze map meenemen op acquisitie-gesprekken en zo mogelijk hun collega-ondernemers voor het voetlicht brengen bij potentiële klanten wanneer zij mogelijkheden voor samenwerking zien.

GGD Investments heeft geïnvesteerd in het begeleiden van een uitvoerig ontwerp-proces: alle bedrijven beschikken nu over een onepager in eigen huisstijl. Op elke onepager vindt u informatie over de activiteiten van het bedrijf, hun missie en visie en enkele opdrachtgevers waar in het verleden mee is samengewerkt. Een map met daarin alle onepagers wordt aangeboden aan de directies.
De documenten zijn ook digitaal beschikbaar: onder de afbeelding zijn de links naar alle onepagers van de GGD Investments participaties te vinden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het betreffende bedrijf of uiteraard met GGD Investments.

 

GGD Investments

Addvisor

Bloxz

Bright Cape

Codepeople

Intellify

Mettom

Nobleo Bouw en Infra

Nobleo Manufacturing

Nobleo Technology

ParkingYou

Pipple

Testpeople

Valueminds

Vionq

YouKnights


Terug naar nieuwsoverzicht