Team


Het team van GGD Investments bestaat uit vijf enthousiaste en ondernemende mensen die zowel GGD als alle andere participaties helpen om verder te groeien. Een voor een hebben zij een ambitie om bedrijven te helpen verbeteren en om samen bedrijfsdoelen voor elkaar te krijgen.

Roy Roosen – Directeur

Roy Roosen, samen met Luuk Jeuken oprichter van het investeringsfonds GGD Investments.

“Ik wil ondernemers en ondernemingen laten groeien”

Mede-oprichter van GGD Investments. Combineert optimisme met daadkracht. Houdt wel van een beetje competitie en gaat complexe uitdagingen zeker niet uit de weg.

Ik krijg energie van dingen die lukken. Liever niet te makkelijk. Van complexiteit word ik gelukkig. Anders ga ik me vervelen. Ik ben een optimistische ondernemer. Linksom of rechtsom, ik zie altijd kansen. Denken, durven, doen en doorgaan! De ondernemers en bedrijven waarin GGD Investments participeert breng ik graag verder.

Het is geweldig om samen op te trekken met mannen en vrouwen die dezelfde visie delen. Samen die strategische stip op de horizon zetten. Om vervolgens vooral ook weer los te laten. Je moet iemand de kans geven om zélf aan het roer te blijven. En om dan te zien hoe iemand groeit, zich ontwikkelt en door zijn eigen glazen plafond breekt… Dát geeft energie.

 

 

Luuk Jeuken – Directeur

Luuk Jeuken, samen met Roy Roosen oprichter van het investeringsfonds GGD Investments.

“Ik krijg energie van ondernemers die het net even anders doen”

Mede-oprichter van GGD Investments. Vindt het heerlijk om bedrijven te creëren en aan bedrijven te bouwen. Houdt van inhoudelijke uitdagingen. Kwaliteit staat altijd voorop.

Overal het maximale uit willen halen. Vernieuwen. Maar nooit ten koste van de kwaliteit. Dat is tekenend voor mij en de manier waarop ik het liefst onderneem. Maar het gaat niet alleen om geld en cijfers of het verkopen van bedrijven. De lange termijn. Kwaliteit leveren. Dáár gaat het mij om. Ik zie GGD Investments dan ook als een familiebedrijf. Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn.

Ik houd ervan om te verbinden. Door mensen te koppelen en ze op één lijn te brengen ontstaat innovatie. Groei. Versnelling. Waar ik veel energie van krijg, zijn talentvolle ondernemers en ondernemingen die het nét even anders doen. Mensen die oplossingen bedenken waar anderen nog niet opgekomen zijn, een unieke cultuur bouwen of in een gat in de markt duiken. Dit soort ondernemers coachen en laten groeien is geweldig. Echte relaties opbouwen, samen genieten, samen beleven. Daar steek ik heel graag energie in.

Matthijs den Hertog – Groepscontroller

Groepscontroller binnen GGD én voor de participaties. Steekt graag de handen uit de mouwen. Beschikt over een aanstekelijk enthousiasme en over een goed stel hersens.

“Ik was op zoek naar het gevoel om écht ergens aan bij te dragen”

Groepscontroller binnen GGD Investments én voor de participaties. Steekt graag de handen uit de mouwen. Beschikt over een aanstekelijk enthousiasme en over een goed stel hersens.

Als kind stond ik al bekend als Dagobert Duck. Ik was gefascineerd door geld en een echte spaarder. Na mijn studie lagen de banen om eerlijk te zijn voor het oprapen. Ik koos voor de beste en de grootste accountantsorganisatie van Nederland: PwC. Daar heb ik in zes jaar tijd ontzettend veel geleerd. Ik heb er mijn titel als registeraccountant behaald. Maar ik miste voldoening.

Als je bij een bedrijf binnenkomt om de jaarrekening te controleren dan zitten de mensen niet echt op je te wachten. Je werkt hard voor een einddoel dat alleen naar het verleden kijkt. Dat is nu, in mijn rol binnen GGD Investments wel anders! Ik kan nu mijn kennis en ervaring inzetten om bedrijven te helpen verbeteren. Mensen coachen, vraagstukken oplossen en echt bijdragen aan succes! Persoonlijke waardering vind ik tegenwoordig veel belangrijker dan vroeger. In die zin ben ik misschien toch wat verder van Oom Dagobert af komen te staan!

Lisanne van de Heg – Investment Manager

Investment Manager voor de participaties. Lisanne is ambitieus, recht door zee en een echte aanpakker. Ze staat in haar kracht in een dynamische en hectische omgeving.

“De familiecultuur van GGD spreekt me enorm aan”

Investment Manager voor de participaties. Lisanne is ambitieus, recht door zee en een echte aanpakker. Ze staat in haar kracht in een dynamische en hectische omgeving. Werkt graag met mensen en was de allereerste medewerker van GGD Investments.

Het klikte meteen met Roy en Luuk. Toen ik aan de slag ging bij GGD Investments was er nog niets. Niet eens een kantoor. Twee heren met een droom, dat was het. Ik ben maar vooraan begonnen: met het opzetten van de administratie. Inmiddels ondersteun ik binnen GGD alle participaties op het gebied van finance, HRM en Legal & Tax. Nieuwe participaties beschikken vanaf de start over een compleet ingerichte backoffice. En ook daarna blijven we natuurlijk nog nauw betrokken.

Het leukste aan dit werk? De vrijheid, de flexibiliteit en het vertrouwen dat ik elke dag krijg, gecombineerd met de complexiteit en uitdagingen waar we voor staan. Het doet me goed als we lastige vraagstukken naar tevredenheid en binnen de verwachte tijd kunnen beantwoorden. En de groep mensen waar ik elke dag mee mag werken, is gewoon geweldig. De familiecultuur van GGD en de bedrijvengroep spreekt me enorm aan. Ik heb eerder voor een groot accountantskantoor gewerkt. Dit werk is totaal anders. Het is heerlijk om elke dag aan mooie bedrijven te werken.

Loek Schoeber – Werkstudent

Werkstudent bij GGD Investments, helpt waar hij kan bij o.a. financiële administratie en het organiseren van meetings en events.

Liselotte Roosen – Werkstudent

Ondersteunt als werkstudent bij juridische aspecten binnen de GGD organisatie