Met wie we werken

Elk bedrijf waar GGD Investments mee samenwerkt, heeft iets eigens. Iets waardoor een bedrijf het net iets anders doet dan de gevestigde orde. Maar altijd is er een persoonlijke klik met een ondernemer. Wij bewonderen mensen met een unieke kijk op de markt, een onderscheidende positionering en een idee met hoge toegevoegde waarde.

Maak hieronder kennis met de bedrijven waarin GGD participeert en lees waarom zij zich aansloten.

Lees verder...Read less...

“Onze Bloxz blokes zijn BIM Masters”
Maurice Claassen, directeur Bloxz

Bloxz helpt opdrachtgevers in de hele bouwkolom om duurzamer en efficiënter te werken. Dat doet het adviesbureau aan de hand van Building Information Modeling (BIM). Met behulp van Bloxz werken álle partijen binnen bouwprojecten beter samen. Het resultaat? Lagere faalkosten, meer snelheid en hogere kwaliteit.

De BIM Masters van Bloxz vormen een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Van kostendeskundigen, BIM engineers, BIM modelleurs tot werkvoorbereiders, projectmanagers en adviseurs. Met projectmatige ondersteuning, advies en training helpt Bloxz opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra om van ieder project een doorslaand succes te maken. GGD Investments omarmt de efficiënte manier van samenwerken volgens de modernste IT-technologie binnen de totale bouwkolom. Bloxz is één van de succesvolle participaties van investeringsmaatschappij Triple Expansion, voortgekomen uit één van de eerste participaties van GGD Investments.

Bloxz in het kort

Bloxz BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“Blue Fielders levert overal ter wereld zeer ervaren field en service engineers gesterkt door een hecht clubgevoel”
Jochen Knoops, Blue Fielders

De opdrachtgevers van Blue Fielders rekenen op topprestaties. De mensen van Blue Fielders vliegen de hele wereld over voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van complexe machines. Het team bestaat uit Field Service en (PLC) Software Engineers met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering.

Maar minstens zo belangrijk zijn hun social skills en gedrevenheid. Bij Blue Fielders zien ze een enorme kruisbestuiving in de samenwerking met andere GGD bedrijven. GGD ziet kansen voor Blue Fielders door een hechte club te vormen van professionals die elkaar overal ter wereld weten te ondersteunen.

Blue Fielders BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 07 68

Route | Website

Lees verder...Read less...

“Wij werken graag samen met anderen, data is overal!”
Serge Beniers, Bright Cape

Big Data bevat geweldige mogelijkheden voor vooruitgang. Bright Cape helpt organisaties in de financiële dienstverlening, industrie en energie & utiliteiten om die potentie te benutten. De analyse van eigen data, klantdata en (externe) big data is daarbij geen doel op zich. Het gaat altijd om inzichten en de vertaling daarvan naar oplossingen die efficiencyvoordelen en harde euro’s opleveren.

Dankzij de enorm getalenteerde, datagedreven professionals, bedenkt en implementeert Bright Cape keer op keer de juiste formules om de concurrentiepositie van klanten te versterken.

Bright Cape werkt regelmatig samen met andere participaties binnen de GGD bedrijvengroep. Want ieder bedrijf kan nieuwe inzichten uit data halen! Big data IT solutions gaan onze toekomst steeds meer beïnvloeden. GGD omarmt deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie.

Bright Cape in het kort

Bright Cape BV

040 820 03 85

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

 

HTC-EIT Eindhoven   – Route | Website

CWI-EIT Amsterdam – Route | Website

Lees verder...Read less...

“If you own it, you earn it. Dat is hoe we bij Codepeople consultancy zien.”

Aldo Lufting

Codepeople is een dienstverlener van software professionals. Een ontwikkelaar bouwt graag coole software met de nieuwste technieken, maar Codepeople kijkt vooral naar de impact en betekenis van de software. Software is namelijk pas succesvol als ze graag wordt gebruikt.

De filosofie van Codepeople: Een bedrijf is er niet voor zichzelf, maar voor de medewerkers. Er werken daarom alleen maar gemotiveerde professionals die klanten blijven verrassen. Voor Codepeople is een diepgaande relatie met zowel klanten als kandidaten dan ook essentieel.

Codepeople is ontstaan vanuit Test People, een andere participatie van GGD Investments. De medewerkers van Test People gaven aan verder te willen groeien binnen de softwareontwikkeling, waardoor er toen besloten werd om een nieuw bedrijf op te richten. Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat software en daardoor ook softwareontwikkeling een steeds belangrijker deel is van producten, diensten en oplossingen.

Codepeople in het kort

Codepeople

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“De wereld draait om data. Bij bijna alles wat we doen, wordt er data over ons verzameld. Maar als je vervolgens niets met die data doet, heb je er weinig aan. Gelukkig schiet Intellify te hulp”
Pieter Gruyters, Intellify

Intellify is een dienstverlener van data analisten en BI consultants die bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland werken. Zij helpen het bedrijf niet alleen door inzicht te krijgen in alle datastromen, ze zorgen ook dat het bedrijf hier daadwerkelijk iets mee kan doen. Op deze manier helpt Intellify de klant met het halen van waarde uit de data die zij verzamelen.

Intellify is ontstaan vanuit Testpeople, een andere participatie van GGD Investments. Collega Pieter begon als tester bij Testpeople, maar kreeg bij zijn opdrachten steeds meer te maken met de wereld van data. Hij wilde hier verder mee. De focus van Testpeople ligt echter niet bij data analyseren. Daarom heeft hij samen met Testpeople Intellify opgericht.

Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat GGD deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie omarmt.

Intellify in het kort

Intellify

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“Wij ontzorgen onze klanten zodat zij zich kunnen richten op hun ondernemersdroom”
Rob Toonders, Mettom

Tevreden medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar daar komt veel bij kijken: loonadministratie, contractbeheer, pensioenafdracht, salarisuitbetalingen, veranderende regelgeving. Mettom neemt die taken over, ongeacht of een organisatie één of honderdvijftig mensen in dienst heeft. Grotere organisaties willen hun flexibele schil graag uitbreiden. Kleinere organisaties zijn blij met de kennis en ervaring van Mettom zodra zij hun eerste medewerkers in dienst nemen.

Betrokkenheid en persoonlijk contact en volledig geautomatiseerde front- en backoffice daar ligt de kracht van Mettom. Klanten vertellen dat het net voelt alsof ze een eigen HR-medewerker in dienst hebben. En dat is precies waar Mettom en GGD Investments het voor doen: de klant ontzorgen zodat deze zich op zijn ondernemersdroom kan richten.

Mettom in het kort

Mettom BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 820 03 98

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“T-shape engineers die het complete civiele wegontwerp en constructie proces overzien.”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Nobleo Bouw & Infra

Kom je op de Nederlandse snelweg wegwerkzaamheden tegen, dan is daar altijd wel een Nobleaan bij betrokken. Nobleo Bouw & Infra kent twee hoofddisciplines: wegontwerp en constructief ontwerp. De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn de absolute top van Nederland. Zij werken altijd op de locatie van het project, samen met de aannemer in dezelfde bouwkeet. Dat maakt Nobleo Bouw & Infra tot één van de beste bureaus in de branche; heel betrokken en flexibel.

In totaal werken er veertig specialisten bij het bedrijf, allemaal T-shaped engineers. Klanten als BAM, Ballast Nedam, Boskalis, Heijmans en KWS zien Nobleanen als verbindende schakel; zij overzien het complete proces met hun kennis van alle benodigde disciplines. Nobleo Bouw & Infra is een participatie van Triple Expansion.

Nobleo Bouw en Infra in het kort

Nobleo Bouw & Infra BV

040 820 01 81

Eindhoven

Route | Website
Onepager

 

Vianen

Route | Website

 

Lees verder...Read less...

“We helpen klanten om hun producten sneller naar de markt te brengen”
Jos Versleijen, Nobleo Manufacturing

In Brainport Regio Eindhoven is smart manufacturing een hot topic. Logisch, want het zorgt ervoor dat producerende organisaties hun bedrijfsvoering slimmer kunnen beheren en processen verbeteren. Nobleo Manufacturing helpt organisaties om uit te blinken op dat vlak.

De consultants, projectleiders en engineers van Nobleo Manufacturing onderscheiden zich door hun deskundigheid, kennis van hoogwaardige technologie en ervaring met productlanceringen. Ze zorgen ervoor dat bedrijven hun producten sneller en met een hogere kwaliteit naar de markt brengen en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Nobleo Manufacturing heeft precies hetzelfde DNA als GGD Investments: een bedrijf opbouwen met de hoogste kwalitatieve normen. Dat maakt dat de samenwerking vanaf het eerste moment soepel verloopt. GGD ziet ook het belang van de strategische rol die Nobleo Manufacturing heeft. Het optimaliseren van de supply chain en productieprocessen houdt de productie in Europa concurrerend.

Nobleo Manufacturing in het kort

Nobleo Manufacturing BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 82

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“We richten ons zonder afleiding op waar we goed in zijn: techniek, talent development en ondernemen”
Gerrit Dijkhoff, Nobleo Technology

Eindhoven is the place to be op het gebied van mechatronica. In dat boeiende en concurrerende broeinest is Nobleo Technology al jarenlang een gevestigde naam. De 70 hightech consultants en specialisten die bij Nobleo Technology werken, zijn hoog opgeleide systeemdenkers, met een focus op embedded software en mechatronica. Nobleo Projects voegt hier nog twee focusgebieden aan toe: R&D-projecten en high tech prototypebouw.

De professionals van Nobleo helpen bedrijven op de best mogelijke manier hun projecten te versnellen en zich te onderscheiden in de markt. Een verantwoordelijke taak. Daarom worden de talenten van Nobleo zorgvuldig gescout en krijgen ze de allerbeste coaching.

Het uitzonderlijk hoge niveau dat Nobleo nastreeft, was waardoor GGD Investments zo enthousiast raakte over dit bedrijf. De professionals bij Nobleo Technology kunnen zich nu zonder afleiding richten op waar ze sterk in zijn: techniek, talent development en ondernemen. Zo houden ze bij Nobleo hun naam hoog. Nobleo, Noblesse Oblige, ofwel ‘talent verplicht’.

Nobleo Technology in het kort

Nobleo Technology BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 80

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“Ons motto: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pippie Langkous

Jeroen de Haas, Pipple

De data science wereld is volop in ontwikkeling en een enorme groeimarkt. Pipple is dan ook een data science club met een doel. Door de combinatie van de nieuwste data science technieken en creativiteit maakt Pipple haar klant blij met data gedreven innovaties. Om daarnaast ook de wereld een stukje mooier te maken door dit ook voor NGO’s te doen.

Pipple heeft een energiek team met extreem getalenteerde data scientists/econometristen die een passie hebben voor mensen, puzzels, data en samenwerking. Volgens de medewerkers is de combinatie van een hoog EQ en IQ essentieel om in samenwerking met de klant tot de beste oplossing te komen.

Pipple is voortgekomen uit Bright Cape, een andere participatie van GGD Investments.

Pipple in het kort

Pipple

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 09 56

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“In alle vrijheid ondernemen, wetende dat je te allen tijde een organisatie hebt waar je op terug kunt vallen.”
Philippe Metz, Testpeople

De kracht van Testpeople zit ‘m in de mensen. Toegewijde softwaretesters met hun altijd kritische en onderzoekende geest. Zij gaan na of software doet waarvoor het bedoeld is, of koppelingen werken en of alles standhoudt in negatieve scenario’s. Zo helpen ze organisaties om gebruiksvriendelijke software te lanceren en de risico’s te minimaliseren.

Alle mensen van Testpeople zijn agile-gecertificeerd. Het zijn verbinders die de taal spreken van IT én oog hebben voor de achterliggende strategische doelen van de business. Testpeople was een van de eerste participaties binnen GGD Investments. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich in eigen tempo kunnen ontplooien. Er was meteen de sterke klik met Philippe als ondernemer. Het testen van software is van cruciaal belang bij de ontwikkeling van IT als strategische pijler van organisaties.

Testpeople in het kort

Testpeople BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“Wij helpen een ondernemer te groeien in de rol van directeur”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Triple Expansion

Kersverse ondernemers in de hoogwaardige consultancy faciliteren, coachen en begeleiden, zodat zij excelleren binnen hun vakgebied. Dát is het doel van investeringsmaatschappij Triple Expansion. De oprichters van Triple Expansion – Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon – hebben een passie voor ondernemerschap. Zij willen hun kennis en ervaring graag delen met startende ondernemers.

Hoe? Door ondernemers te helpen met alle randzaken, zoals administratie, IT en huisvesting. Maar vooral door te sparren over strategische zaken, gezamenlijk gesprekken met kandidaten te voeren en mee te denken over de ontwikkeling van de onderneming.

Typerend voor de coaching van Marcel en Jeroen: persoonlijke aandacht, sparren op basis van gelijkwaardigheid en vrijheid voor de ondernemer. De twee grootste dochterbedrijven van Triple Expansion zijn Nobleo Bouw & Infra en Bloxz. Triple Expansion is het levende bewijs van de ondernemersfilosofie van Luuk en Roy. Met een stevig fundament, kunnen Jeroen en Marcel met dit investeringsfonds kansen verzilveren en hun ondernemersdroom samen verder laten groeien.

Triple Expansion BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 81

Route

Lees verder...Read less...

“Onze mensen ademen agile, zijn aanpakkers en weten wat teamwork inhoudt”
André Heijstek, Valueminds

Bij productontwikkeling volgens de agile-aanpak is het enorm waardevol met mensen te werken die verbinden, coachen en verandering begeleiden. Daarvoor zijn organisaties bij Valueminds aan het juiste adres. Valueminds biedt de beste agile coaches, scrum masters, product owners en delivery experts.

Klanten waarderen de enorme drive van de Valueminds-professionals. Zij ademen ‘agile’, zijn gedreven aanpakkers, weten hoe ze een team moeten bouwen en mensen kunnen verbinden.
De agile manier van werken wordt bij steeds meer (software) ontwikkelingsprocessen toegepast. Valueminds is voortgekomen uit het bedrijf Testpeople, ook een van de eerste GGD-participaties. Een illustratief voorbeeld voor het succes van samen groeien.

Valueminds in het kort

Valueminds BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

“Automatisering draait niet om software maar om mensen en ambities”
Joep Thewissen, Vionq

Een goed ERP-systeem buigt mee met de processen van een organisatie en niet andersom. Vionq brengt de processen van bedrijven in kaart en helpt hen om de mogelijkheden van hun AFAS Software maximaal te benutten. Het team van bedrijfsconsultants en applicatiebeheerders is betrokken en voelt zich altijd verantwoordelijk. Vionq heeft twee IT oplossingen die ze onder licentie verkopen om klanten nog verder te kunnen helpen.

  • STKKR kan AFAS connectoren automatiseren. Het is een clouddienst waarmee klanten processen kunnen automatiseren, AFAS koppelingen kunnen maken en tijd besparen zonder kennis nodig te hebben van programmeren. Ga voor meer informatie naar www.stkkr.nl.

  • Worxflow is de ERP oplossing voor detacheringsbedrijven om processen te stroomlijnen en snel in te kunnen spelen op de vraag in de markt. Met Worxflow heb je één krachtige oplossing van vacature tot factuur. Ga voor meer informatie naar www.worxflow.nl.

Voor GGD Investments levert Vionq een belangrijke bijdrage aan het stevige fundament waar iedere ondernemer binnen de bedrijvengroep van profiteert.

Vionq in het kort

Vionq BV

040 820 09 42

Vianen

Route | Website

Onepager

 

Eindhoven

Route | Website

 

Lees verder...Read less...

Met STKKR verleg jij de grenzen van AFAS. Zonder te programmeren richt jij jouw bedrijfsprocessen nóg efficiënter in. Door middel van AFAS GetConnectoren haal je data op. Deze data bewerk je naar wens en verwerk je eenvoudig via UpdateConnectoren.

STKKR BV

Bussumerstraat 34
1211 BL Hilversum

085 487 46 12

Route | Website

Lees verder...Read less...

De kandidaat die je zoekt kan zich overal verschuilen. Eén naald in tien hooibergen. Daarom is er Worxflow. De sourcetool waarmee je alle (maar dan ook écht alle) beschikbare bronnen tegelijkertijd en grondig doorzoekt. De state of the art technologie van Textkernel herschikt de meest kansrijke zoekresultaten op één scherm.

Lees verder...Read less...

“YouKnights laat bedrijven transformeren, groeien en excelleren waarbij de teamprestatie voorop staat”
Bram van den Heuvel, YouKnights

Ondernemen begint met dromen. YouKnights helpt organisaties met interim-management en financiële participatie om te groeien, transformeren en excelleren. Zodat zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Het veelzijdige team van YouKnights beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring, waardoor bedrijven de transformatie kunnen doorvoeren die nodig is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen of om turnaround management; YouKnights helpt om de juiste koers te bepalen, in te zetten en uit te voeren. De samenwerking tussen YouKnights en GGD Investments is gebaseerd op een gezamenlijke visie op ondernemen: geen korte termijn gewin, maar bouwen aan solide, daadkrachtige teams die staan voor het bedrijfsresultaat in lengte van jaren.

YouKnights in het kort

YouKnights BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 84

Route | Website
Onepager

Lees verder...Read less...

HR gaat over mensen, op hen wil je je focussen. Alle regeldingen eromheen moeten supereenvoudig zijn. Maar dat zijn ze niet. Fhris lost het op en biedt een compleet pakket diensten en tools waarmee jij je werkgeverstaken efficiënt en makkelijk kunt regelen. Alles op één plek. Soepel en in een keer goed. Met één druk op de knop heb je inzicht en overzicht.

Fhris BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 200 55 00

Route | Website

Lees verder...Read less...

Open People is de voedingsbodem van de bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople en Intellify. De IT diensten van deze bedrijven zijn verschillend, maar de filosofie is hetzelfde: alles begint bij het geluk van de medewerkers.

Open People BV

Reduitlaan 33, unit 3.05
4814 DC Breda

085 273 1954

Route | Website

 

 

Lees verder...Read less...

Een opvolger vinden is één ding. Ondernemingen en kandidaten sámen succesvol maken, dat is waar we voor staan. Successr is de marktleider in het plaatsen van de best passend opvolgers voor het MKB segment en familiebedrijven.

Successr BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 85

Route | Website

Lees verder...Read less...

Codator is een bedrijf met een helder doel: Juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat de klanten vanzelf ambassadeur worden. Codators kracht ligt in een ecosysteem van websites waarbinnen ze juridisch verkeer afvangen, onderhouden en converteren. Ons doel is om het recht voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te maken. Dat noemen wij juridische hulp 2.0.

Codator BV

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

Route | Website

Lees verder...Read less...

Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

De Bruijn BV

Vennootstraat 1
5804 CN Venray

06 55 75 42 95

Route | Website

Lees verder...Read less...

Nippon Mushroom B.V. is bezig met de opzet van een champignonkwekerij in Fuji-sji, Shizuokaken (Japan). In 2020 openen ze haar deuren.

Lees verder...Read less...

De wensen van onze klanten vereisen steeds meer een integrale benadering. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen samen met nieuwe inzichten over de manier waarop mensen willen wonen, werken, leren en recreëren. Deze integrale benadering heeft ertoe geleid dat Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektroktechniek & DES Service en Onderhoud haar krachten vanaf nu hebben gebundeld binnen de DES Group.

DES Group BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Lees verder...Read less...

Met een team goed opgeleide, betrokken en erkende installateurs ontwerpen, installeren en onderhouden wij (elektrotechnische) installaties voor uiteenlopende sectoren. Verheggen Elektrotechniek B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat met het hoogst mogelijke streven kwaliteit levert. Klant- en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken in integrale oplossingen.

Verheggen BV

Slikdijk 14
5513 NL Wintelre

040 205 17 53

Route | Website

Lees verder...Read less...

Valkenaars Elektrotechnisch Installatieburo ontwerpt, installeert en onderhoudt complete elektrotechnische installaties. We realiseren uw projecten met een vernieuwende blik en een deskundige en flexibele aanpak. Van het aanpassen van een keukeninstallatie tot de complete installatie van bedrijfsgebouwen.

Valkenaars BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Lees verder...Read less...

Litjens Metaalbewerking is een modern metaalbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen in staal, aluminium of rvs. Een geavanceerd machinepark, een gemotiveerd team en een zorgvuldig geselecteerd aantal partners maakt Litjens Metaalbewerking tot een flexibele en betrouwbare leverancier.

Litjens metaalbewerking BV

Industrieterrein 18 B
5981 NK Panningen

077 3082216

Route | Website

Read more...Read less...

“Onze Bloxz blokes zijn BIM Masters”
Maurice Claassen, directeur Bloxz

Bloxz helpt opdrachtgevers in de hele bouwkolom om duurzamer en efficiënter te werken. Dat doet het adviesbureau aan de hand van Building Information Modeling (BIM). Met behulp van Bloxz werken álle partijen binnen bouwprojecten beter samen. Het resultaat? Lagere faalkosten, meer snelheid en hogere kwaliteit.

De BIM Masters van Bloxz vormen een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Van kostendeskundigen, BIM engineers, BIM modelleurs tot werkvoorbereiders, projectmanagers en adviseurs. Met projectmatige ondersteuning, advies en training helpt Bloxz opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra om van ieder project een doorslaand succes te maken. GGD Investments omarmt de efficiënte manier van samenwerken volgens de modernste IT-technologie binnen de totale bouwkolom. Bloxz is één van de succesvolle participaties van investeringsmaatschappij Triple Expansion, voortgekomen uit één van de eerste participaties van GGD Investments.

Bloxz in het kort

Bloxz BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“Blue Fielders levert overal ter wereld zeer ervaren field en service engineers gesterkt door een hecht clubgevoel”
Jochen Knoops, Blue Fielders

De opdrachtgevers van Blue Fielders rekenen op topprestaties. De mensen van Blue Fielders vliegen de hele wereld over voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van complexe machines. Het team bestaat uit Field Service en (PLC) Software Engineers met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering.

Maar minstens zo belangrijk zijn hun social skills en gedrevenheid. Bij Blue Fielders zien ze een enorme kruisbestuiving in de samenwerking met andere GGD bedrijven. GGD ziet kansen voor Blue Fielders door een hechte club te vormen van professionals die elkaar overal ter wereld weten te ondersteunen.

Blue Fielders BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 07 68

Route | Website

Read more...Read less...

“Wij werken graag samen met anderen, data is overal!”
Serge Beniers, Bright Cape

Big Data bevat geweldige mogelijkheden voor vooruitgang. Bright Cape helpt organisaties in de financiële dienstverlening, industrie en energie & utiliteiten om die potentie te benutten. De analyse van eigen data, klantdata en (externe) big data is daarbij geen doel op zich. Het gaat altijd om inzichten en de vertaling daarvan naar oplossingen die efficiencyvoordelen en harde euro’s opleveren.

Dankzij de enorm getalenteerde, datagedreven professionals, bedenkt en implementeert Bright Cape keer op keer de juiste formules om de concurrentiepositie van klanten te versterken.

Bright Cape werkt regelmatig samen met andere participaties binnen de GGD bedrijvengroep. Want ieder bedrijf kan nieuwe inzichten uit data halen! Big data IT solutions gaan onze toekomst steeds meer beïnvloeden. GGD omarmt deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie.

Bright Cape in het kort

Bright Cape BV

040 820 03 85

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

 

HTC-EIT Eindhoven   – Route | Website

CWI-EIT Amsterdam – Route | Website

Read more...Read less...

“If you own it, you earn it. Dat is hoe we bij Codepeople consultancy zien.”

Aldo Lufting

Codepeople is een dienstverlener van software professionals. Een ontwikkelaar bouwt graag coole software met de nieuwste technieken, maar Codepeople kijkt vooral naar de impact en betekenis van de software. Software is namelijk pas succesvol als ze graag wordt gebruikt.

De filosofie van Codepeople: Een bedrijf is er niet voor zichzelf, maar voor de medewerkers. Er werken daarom alleen maar gemotiveerde professionals die klanten blijven verrassen. Voor Codepeople is een diepgaande relatie met zowel klanten als kandidaten dan ook essentieel.

Codepeople is ontstaan vanuit Test People, een andere participatie van GGD Investments. De medewerkers van Test People gaven aan verder te willen groeien binnen de softwareontwikkeling, waardoor er toen besloten werd om een nieuw bedrijf op te richten. Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat software en daardoor ook softwareontwikkeling een steeds belangrijker deel is van producten, diensten en oplossingen.

Codepeople in het kort

Codepeople

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“De wereld draait om data. Bij bijna alles wat we doen, wordt er data over ons verzameld. Maar als je vervolgens niets met die data doet, heb je er weinig aan. Gelukkig schiet Intellify te hulp”
Pieter Gruyters, Intellify

Intellify is een dienstverlener van data analisten en BI consultants die bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland werken. Zij helpen het bedrijf niet alleen door inzicht te krijgen in alle datastromen, ze zorgen ook dat het bedrijf hier daadwerkelijk iets mee kan doen. Op deze manier helpt Intellify de klant met het halen van waarde uit de data die zij verzamelen.

Intellify is ontstaan vanuit Testpeople, een andere participatie van GGD Investments. Collega Pieter begon als tester bij Testpeople, maar kreeg bij zijn opdrachten steeds meer te maken met de wereld van data. Hij wilde hier verder mee. De focus van Testpeople ligt echter niet bij data analyseren. Daarom heeft hij samen met Testpeople Intellify opgericht.

Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat GGD deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie omarmt.

Intellify in het kort

Intellify

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“Wij ontzorgen onze klanten zodat zij zich kunnen richten op hun ondernemersdroom”
Rob Toonders, Mettom

Tevreden medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar daar komt veel bij kijken: loonadministratie, contractbeheer, pensioenafdracht, salarisuitbetalingen, veranderende regelgeving. Mettom neemt die taken over, ongeacht of een organisatie één of honderdvijftig mensen in dienst heeft. Grotere organisaties willen hun flexibele schil graag uitbreiden. Kleinere organisaties zijn blij met de kennis en ervaring van Mettom zodra zij hun eerste medewerkers in dienst nemen.

Betrokkenheid en persoonlijk contact en volledig geautomatiseerde front- en backoffice daar ligt de kracht van Mettom. Klanten vertellen dat het net voelt alsof ze een eigen HR-medewerker in dienst hebben. En dat is precies waar Mettom en GGD Investments het voor doen: de klant ontzorgen zodat deze zich op zijn ondernemersdroom kan richten.

Mettom in het kort

Mettom BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 820 03 98

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“T-shape engineers die het complete civiele wegontwerp en constructie proces overzien.”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Nobleo Bouw & Infra

Kom je op de Nederlandse snelweg wegwerkzaamheden tegen, dan is daar altijd wel een Nobleaan bij betrokken. Nobleo Bouw & Infra kent twee hoofddisciplines: wegontwerp en constructief ontwerp. De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn de absolute top van Nederland. Zij werken altijd op de locatie van het project, samen met de aannemer in dezelfde bouwkeet. Dat maakt Nobleo Bouw & Infra tot één van de beste bureaus in de branche; heel betrokken en flexibel.

In totaal werken er veertig specialisten bij het bedrijf, allemaal T-shaped engineers. Klanten als BAM, Ballast Nedam, Boskalis, Heijmans en KWS zien Nobleanen als verbindende schakel; zij overzien het complete proces met hun kennis van alle benodigde disciplines. Nobleo Bouw & Infra is een participatie van Triple Expansion.

Nobleo Bouw en Infra in het kort

Nobleo Bouw & Infra BV

040 820 01 81

Eindhoven

Route | Website
Onepager

 

Vianen

Route | Website

 

Read more...Read less...

“We helpen klanten om hun producten sneller naar de markt te brengen”
Jos Versleijen, Nobleo Manufacturing

In Brainport Regio Eindhoven is smart manufacturing een hot topic. Logisch, want het zorgt ervoor dat producerende organisaties hun bedrijfsvoering slimmer kunnen beheren en processen verbeteren. Nobleo Manufacturing helpt organisaties om uit te blinken op dat vlak.

De consultants, projectleiders en engineers van Nobleo Manufacturing onderscheiden zich door hun deskundigheid, kennis van hoogwaardige technologie en ervaring met productlanceringen. Ze zorgen ervoor dat bedrijven hun producten sneller en met een hogere kwaliteit naar de markt brengen en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Nobleo Manufacturing heeft precies hetzelfde DNA als GGD Investments: een bedrijf opbouwen met de hoogste kwalitatieve normen. Dat maakt dat de samenwerking vanaf het eerste moment soepel verloopt. GGD ziet ook het belang van de strategische rol die Nobleo Manufacturing heeft. Het optimaliseren van de supply chain en productieprocessen houdt de productie in Europa concurrerend.

Nobleo Manufacturing in het kort

Nobleo Manufacturing BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 82

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“We richten ons zonder afleiding op waar we goed in zijn: techniek, talent development en ondernemen”
Gerrit Dijkhoff, Nobleo Technology

Eindhoven is the place to be op het gebied van mechatronica. In dat boeiende en concurrerende broeinest is Nobleo Technology al jarenlang een gevestigde naam. De 70 hightech consultants en specialisten die bij Nobleo Technology werken, zijn hoog opgeleide systeemdenkers, met een focus op embedded software en mechatronica. Nobleo Projects voegt hier nog twee focusgebieden aan toe: R&D-projecten en high tech prototypebouw.

De professionals van Nobleo helpen bedrijven op de best mogelijke manier hun projecten te versnellen en zich te onderscheiden in de markt. Een verantwoordelijke taak. Daarom worden de talenten van Nobleo zorgvuldig gescout en krijgen ze de allerbeste coaching.

Het uitzonderlijk hoge niveau dat Nobleo nastreeft, was waardoor GGD Investments zo enthousiast raakte over dit bedrijf. De professionals bij Nobleo Technology kunnen zich nu zonder afleiding richten op waar ze sterk in zijn: techniek, talent development en ondernemen. Zo houden ze bij Nobleo hun naam hoog. Nobleo, Noblesse Oblige, ofwel ‘talent verplicht’.

Nobleo Technology in het kort

Nobleo Technology BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 80

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“Ons motto: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pippie Langkous

Jeroen de Haas, Pipple

De data science wereld is volop in ontwikkeling en een enorme groeimarkt. Pipple is dan ook een data science club met een doel. Door de combinatie van de nieuwste data science technieken en creativiteit maakt Pipple haar klant blij met data gedreven innovaties. Om daarnaast ook de wereld een stukje mooier te maken door dit ook voor NGO’s te doen.

Pipple heeft een energiek team met extreem getalenteerde data scientists/econometristen die een passie hebben voor mensen, puzzels, data en samenwerking. Volgens de medewerkers is de combinatie van een hoog EQ en IQ essentieel om in samenwerking met de klant tot de beste oplossing te komen.

Pipple is voortgekomen uit Bright Cape, een andere participatie van GGD Investments.

Pipple in het kort

Pipple

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 09 56

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“In alle vrijheid ondernemen, wetende dat je te allen tijde een organisatie hebt waar je op terug kunt vallen.”
Philippe Metz, Testpeople

De kracht van Testpeople zit ‘m in de mensen. Toegewijde softwaretesters met hun altijd kritische en onderzoekende geest. Zij gaan na of software doet waarvoor het bedoeld is, of koppelingen werken en of alles standhoudt in negatieve scenario’s. Zo helpen ze organisaties om gebruiksvriendelijke software te lanceren en de risico’s te minimaliseren.

Alle mensen van Testpeople zijn agile-gecertificeerd. Het zijn verbinders die de taal spreken van IT én oog hebben voor de achterliggende strategische doelen van de business. Testpeople was een van de eerste participaties binnen GGD Investments. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich in eigen tempo kunnen ontplooien. Er was meteen de sterke klik met Philippe als ondernemer. Het testen van software is van cruciaal belang bij de ontwikkeling van IT als strategische pijler van organisaties.

Testpeople in het kort

Testpeople BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“Wij helpen een ondernemer te groeien in de rol van directeur”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Triple Expansion

Kersverse ondernemers in de hoogwaardige consultancy faciliteren, coachen en begeleiden, zodat zij excelleren binnen hun vakgebied. Dát is het doel van investeringsmaatschappij Triple Expansion. De oprichters van Triple Expansion – Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon – hebben een passie voor ondernemerschap. Zij willen hun kennis en ervaring graag delen met startende ondernemers.

Hoe? Door ondernemers te helpen met alle randzaken, zoals administratie, IT en huisvesting. Maar vooral door te sparren over strategische zaken, gezamenlijk gesprekken met kandidaten te voeren en mee te denken over de ontwikkeling van de onderneming.

Typerend voor de coaching van Marcel en Jeroen: persoonlijke aandacht, sparren op basis van gelijkwaardigheid en vrijheid voor de ondernemer. De twee grootste dochterbedrijven van Triple Expansion zijn Nobleo Bouw & Infra en Bloxz. Triple Expansion is het levende bewijs van de ondernemersfilosofie van Luuk en Roy. Met een stevig fundament, kunnen Jeroen en Marcel met dit investeringsfonds kansen verzilveren en hun ondernemersdroom samen verder laten groeien.

Triple Expansion BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 81

Route

Read more...Read less...

“Onze mensen ademen agile, zijn aanpakkers en weten wat teamwork inhoudt”
André Heijstek, Valueminds

Bij productontwikkeling volgens de agile-aanpak is het enorm waardevol met mensen te werken die verbinden, coachen en verandering begeleiden. Daarvoor zijn organisaties bij Valueminds aan het juiste adres. Valueminds biedt de beste agile coaches, scrum masters, product owners en delivery experts.

Klanten waarderen de enorme drive van de Valueminds-professionals. Zij ademen ‘agile’, zijn gedreven aanpakkers, weten hoe ze een team moeten bouwen en mensen kunnen verbinden.
De agile manier van werken wordt bij steeds meer (software) ontwikkelingsprocessen toegepast. Valueminds is voortgekomen uit het bedrijf Testpeople, ook een van de eerste GGD-participaties. Een illustratief voorbeeld voor het succes van samen groeien.

Valueminds in het kort

Valueminds BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

“Automatisering draait niet om software maar om mensen en ambities”
Joep Thewissen, Vionq

Een goed ERP-systeem buigt mee met de processen van een organisatie en niet andersom. Vionq brengt de processen van bedrijven in kaart en helpt hen om de mogelijkheden van hun AFAS Software maximaal te benutten. Het team van bedrijfsconsultants en applicatiebeheerders is betrokken en voelt zich altijd verantwoordelijk. Vionq heeft twee IT oplossingen die ze onder licentie verkopen om klanten nog verder te kunnen helpen.

  • STKKR kan AFAS connectoren automatiseren. Het is een clouddienst waarmee klanten processen kunnen automatiseren, AFAS koppelingen kunnen maken en tijd besparen zonder kennis nodig te hebben van programmeren. Ga voor meer informatie naar www.stkkr.nl.

  • Worxflow is de ERP oplossing voor detacheringsbedrijven om processen te stroomlijnen en snel in te kunnen spelen op de vraag in de markt. Met Worxflow heb je één krachtige oplossing van vacature tot factuur. Ga voor meer informatie naar www.worxflow.nl.

Voor GGD Investments levert Vionq een belangrijke bijdrage aan het stevige fundament waar iedere ondernemer binnen de bedrijvengroep van profiteert.

Vionq in het kort

Vionq BV

040 820 09 42

Vianen

Route | Website

Onepager

 

Eindhoven

Route | Website

 

Read more...Read less...

Met STKKR verleg jij de grenzen van AFAS. Zonder te programmeren richt jij jouw bedrijfsprocessen nóg efficiënter in. Door middel van AFAS GetConnectoren haal je data op. Deze data bewerk je naar wens en verwerk je eenvoudig via UpdateConnectoren.

STKKR BV

Bussumerstraat 34
1211 BL Hilversum

085 487 46 12

Route | Website

Read more...Read less...

De kandidaat die je zoekt kan zich overal verschuilen. Eén naald in tien hooibergen. Daarom is er Worxflow. De sourcetool waarmee je alle (maar dan ook écht alle) beschikbare bronnen tegelijkertijd en grondig doorzoekt. De state of the art technologie van Textkernel herschikt de meest kansrijke zoekresultaten op één scherm.

Read more...Read less...

“YouKnights laat bedrijven transformeren, groeien en excelleren waarbij de teamprestatie voorop staat”
Bram van den Heuvel, YouKnights

Ondernemen begint met dromen. YouKnights helpt organisaties met interim-management en financiële participatie om te groeien, transformeren en excelleren. Zodat zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Het veelzijdige team van YouKnights beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring, waardoor bedrijven de transformatie kunnen doorvoeren die nodig is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen of om turnaround management; YouKnights helpt om de juiste koers te bepalen, in te zetten en uit te voeren. De samenwerking tussen YouKnights en GGD Investments is gebaseerd op een gezamenlijke visie op ondernemen: geen korte termijn gewin, maar bouwen aan solide, daadkrachtige teams die staan voor het bedrijfsresultaat in lengte van jaren.

YouKnights in het kort

YouKnights BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 84

Route | Website
Onepager

Read more...Read less...

HR gaat over mensen, op hen wil je je focussen. Alle regeldingen eromheen moeten supereenvoudig zijn. Maar dat zijn ze niet. Fhris lost het op en biedt een compleet pakket diensten en tools waarmee jij je werkgeverstaken efficiënt en makkelijk kunt regelen. Alles op één plek. Soepel en in een keer goed. Met één druk op de knop heb je inzicht en overzicht.

Fhris BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 200 55 00

Route | Website

Read more...Read less...

Open People is de voedingsbodem van de bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople en Intellify. De IT diensten van deze bedrijven zijn verschillend, maar de filosofie is hetzelfde: alles begint bij het geluk van de medewerkers.

Open People BV

Reduitlaan 33, unit 3.05
4814 DC Breda

085 273 1954

Route | Website

 

 

Read more...Read less...

Een opvolger vinden is één ding. Ondernemingen en kandidaten sámen succesvol maken, dat is waar we voor staan. Successr is de marktleider in het plaatsen van de best passend opvolgers voor het MKB segment en familiebedrijven.

Successr BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 85

Route | Website

Read more...Read less...

Codator is een bedrijf met een helder doel: Juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat de klanten vanzelf ambassadeur worden. Codators kracht ligt in een ecosysteem van websites waarbinnen ze juridisch verkeer afvangen, onderhouden en converteren. Ons doel is om het recht voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te maken. Dat noemen wij juridische hulp 2.0.

Codator BV

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

Route | Website

Read more...Read less...

Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

De Bruijn BV

Vennootstraat 1
5804 CN Venray

06 55 75 42 95

Route | Website

Read more...Read less...

Nippon Mushroom B.V. is bezig met de opzet van een champignonkwekerij in Fuji-sji, Shizuokaken (Japan). In 2020 openen ze haar deuren.

Read more...Read less...

De wensen van onze klanten vereisen steeds meer een integrale benadering. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen samen met nieuwe inzichten over de manier waarop mensen willen wonen, werken, leren en recreëren. Deze integrale benadering heeft ertoe geleid dat Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektroktechniek & DES Service en Onderhoud haar krachten vanaf nu hebben gebundeld binnen de DES Group.

DES Group BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Read more...Read less...

Met een team goed opgeleide, betrokken en erkende installateurs ontwerpen, installeren en onderhouden wij (elektrotechnische) installaties voor uiteenlopende sectoren. Verheggen Elektrotechniek B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat met het hoogst mogelijke streven kwaliteit levert. Klant- en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken in integrale oplossingen.

Verheggen BV

Slikdijk 14
5513 NL Wintelre

040 205 17 53

Route | Website

Read more...Read less...

Valkenaars Elektrotechnisch Installatieburo ontwerpt, installeert en onderhoudt complete elektrotechnische installaties. We realiseren uw projecten met een vernieuwende blik en een deskundige en flexibele aanpak. Van het aanpassen van een keukeninstallatie tot de complete installatie van bedrijfsgebouwen.

Valkenaars BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Read more...Read less...

Litjens Metaalbewerking is een modern metaalbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen in staal, aluminium of rvs. Een geavanceerd machinepark, een gemotiveerd team en een zorgvuldig geselecteerd aantal partners maakt Litjens Metaalbewerking tot een flexibele en betrouwbare leverancier.

Litjens metaalbewerking BV

Industrieterrein 18 B
5981 NK Panningen

077 3082216

Route | Website