Met wie we werken

Elk bedrijf waar GGD Investments mee samenwerkt, heeft iets eigens. Iets waardoor een bedrijf het net iets anders doet dan de gevestigde orde. Maar altijd is er een persoonlijke klik met een ondernemer. Wij bewonderen mensen met een unieke kijk op de markt, een onderscheidende positionering en een idee met hoge toegevoegde waarde.

Maak hieronder kennis met de bedrijven waarin GGD participeert en lees waarom zij zich aansloten.

Lees verder...Lees minder...

Bij Baeken draait alles om plezier, inzicht en impact. Wij zijn er om impactvolle projecten, variërend van hightech innovaties en energietransities tot gebiedsontwikkeling en infrastructuur, succesvol te maken. Wij zetten onze expertise in om projecten binnen budget, tijd en contractuele eisen te voltooien, waardoor faalkosten worden verminderd en claims worden weerlegd.

Wij bieden projectbeheersing van topklasse door gebruik te maken van project controls gekoppeld aan slimme data. We maken de belangen van alle stakeholders inzichtelijk en zorgen voor een constructieve samenwerking. Het is onze missie om de impact van keuzes inzichtelijk te maken zodat de juiste beslissingen op het juiste moment worden genomen.

Baeken B.V.

5611CA Eindhoven

 

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

Wij begrijpen volledig dat elke organisatie, groot of klein, een goed georganiseerd dataplatform nodig heeft om waarde te halen uit data. Zonder een toegewijd dataplatform dat het vastleggen van de groeiende hoeveelheid bedrijfsgegevens vereenvoudigt, verliezen organisaties grip op hun kernactiviteiten. Daarom zijn wij hier: om al je data op één plek te plaatsen en ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent.

Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen van moderne dataplatforms met zorgvuldig geselecteerde deskundige ingenieurs. De gemotiveerde ingenieurs van Blenddata volgen ons intern ontwikkelde methode: vier stappen die bedrijfsgegevens vastleggen, transformeren, implementeren en beschikbaar stellen vanuit verschillende bronnen. Deze uniforme, op data gerichte basis is essentieel voor het opbouwen van processen die hoogwaardige besluitvorming mogelijk maken.

Blenddata B.V.

5615CP Eindhoven

 

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

“Onze Bloxz blokes zijn BIM Masters”
Maurice Claassen, directeur Bloxz

Bloxz helpt opdrachtgevers in de hele bouwkolom om duurzamer en efficiënter te werken. Dat doet het adviesbureau aan de hand van Building Information Modeling (BIM). Met behulp van Bloxz werken álle partijen binnen bouwprojecten beter samen. Het resultaat? Lagere faalkosten, meer snelheid en hogere kwaliteit.

De BIM Masters van Bloxz vormen een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Van kostendeskundigen, BIM engineers, BIM modelleurs tot werkvoorbereiders, projectmanagers en adviseurs. Met projectmatige ondersteuning, advies en training helpt Bloxz opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra om van ieder project een doorslaand succes te maken. GGD Investments omarmt de efficiënte manier van samenwerken volgens de modernste IT-technologie binnen de totale bouwkolom. Bloxz is één van de succesvolle participaties van investeringsmaatschappij Triple Expansion, voortgekomen uit één van de eerste participaties van GGD Investments.

Bloxz in het kort

Bloxz BV

Fellenoord 202
5611 ZC Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

 

Lees verder...Lees minder...

“Blue Fielders levert overal ter wereld zeer ervaren field en service engineers gesterkt door een hecht clubgevoel”
Jochen Knoops, Blue Fielders

De opdrachtgevers van Blue Fielders rekenen op topprestaties. De mensen van Blue Fielders vliegen de hele wereld over voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van complexe machines. Het team bestaat uit Field Service en (PLC) Software Engineers met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering.

Maar minstens zo belangrijk zijn hun social skills en gedrevenheid. Bij Blue Fielders zien ze een enorme kruisbestuiving in de samenwerking met andere GGD bedrijven. GGD ziet kansen voor Blue Fielders door een hechte club te vormen van professionals die elkaar overal ter wereld weten te ondersteunen.

Blue Fielders BV

Victoriapark 4
5611 BM Eindhoven

040 820 07 68

Route | Website

 

Lees verder...Lees minder...

“Wij werken graag samen met anderen, data is overal!”
Serge Beniers, Bright Cape

Big Data bevat geweldige mogelijkheden voor vooruitgang. Bright Cape helpt organisaties in de financiële dienstverlening, industrie en energie & utiliteiten om die potentie te benutten. De analyse van eigen data, klantdata en (externe) big data is daarbij geen doel op zich. Het gaat altijd om inzichten en de vertaling daarvan naar oplossingen die efficiencyvoordelen en harde euro’s opleveren.

Dankzij de enorm getalenteerde, datagedreven professionals, bedenkt en implementeert Bright Cape keer op keer de juiste formules om de concurrentiepositie van klanten te versterken.

Bright Cape werkt regelmatig samen met andere participaties binnen de GGD bedrijvengroep. Want ieder bedrijf kan nieuwe inzichten uit data halen! Big data IT solutions gaan onze toekomst steeds meer beïnvloeden. GGD omarmt deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie.

Bright Cape in het kort

Bright Cape BV

Vestdijk 53B
5611 CA Eindhoven

040 820 03 85

 

Route | Website
Onepager

 

 

 

Lees verder...Lees minder...

Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

De Bruijn BV

Vennootstraat 1
5804 CN Venray

06 55 75 42 95

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

Codator is een bedrijf met een helder doel: Juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat de klanten vanzelf ambassadeur worden. Codators kracht ligt in een ecosysteem van websites waarbinnen ze juridisch verkeer afvangen, onderhouden en converteren. Ons doel is om het recht voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te maken. Dat noemen wij juridische hulp 2.0.

Codator BV

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

“If you own it, you earn it. Dat is hoe we bij Codepeople consultancy zien.”

Aldo Lufting

Codepeople is een dienstverlener van software professionals. Een ontwikkelaar bouwt graag coole software met de nieuwste technieken, maar Codepeople kijkt vooral naar de impact en betekenis van de software. Software is namelijk pas succesvol als ze graag wordt gebruikt.

De filosofie van Codepeople: Een bedrijf is er niet voor zichzelf, maar voor de medewerkers. Er werken daarom alleen maar gemotiveerde professionals die klanten blijven verrassen. Voor Codepeople is een diepgaande relatie met zowel klanten als kandidaten dan ook essentieel.

Codepeople is ontstaan vanuit Test People, een andere participatie van GGD Investments. De medewerkers van Test People gaven aan verder te willen groeien binnen de softwareontwikkeling, waardoor er toen besloten werd om een nieuw bedrijf op te richten. Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat software en daardoor ook softwareontwikkeling een steeds belangrijker deel is van producten, diensten en oplossingen.

Codepeople in het kort

Codepeople

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

Wij zijn Covolt. Wij beheren én optimaliseren duurzame energie-installaties. Wij zorgen voor een intelligent systeem, dat meebeweegt met de energiemarkt van vandaag én morgen voor het opwekken, verbruiken, opslaan of terug leveren van zakelijke energie.

Wij voorspellen de fluctuerende energieprijzen én anticiperen daarop. Samen zorgen we voor meer rendement, omdat je altijd jouw overschot aan zakelijke energie aanbiedt tegen de beste prijs. Je hebt niet langer last, maar profijt van prijsfluctuaties.

Ga voor maximaal rendement met jouw energie-installaties met Covolt.

Covolt

Lees verder...Lees minder...

De wensen van onze klanten vereisen steeds meer een integrale benadering. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen samen met nieuwe inzichten over de manier waarop mensen willen wonen, werken, leren en recreëren. Deze integrale benadering heeft ertoe geleid dat Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektroktechniek & DES Service en Onderhoud haar krachten vanaf nu hebben gebundeld binnen de DES Group.

DES Group BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

EyeOn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain management en planning. Ze bieden diensten en oplossingen aan op het gebied van forecasting, demand planning, voorraadbeheer, capaciteitsplanning en S&OP (Sales and Operations Planning). EyeOn helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun supply chain-processen en het maken van strategische beslissingen om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.

EyeOn Netherlands

Vestdijk 53
5611 CA Eindhoven

+31 (0)88-883 00 00

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

HR gaat over mensen, op hen wil je je focussen. Alle regeldingen eromheen moeten supereenvoudig zijn. Maar dat zijn ze niet. Fhris lost het op en biedt een compleet pakket diensten en tools waarmee jij je werkgeverstaken efficiënt en makkelijk kunt regelen. Alles op één plek. Soepel en in een keer goed. Met één druk op de knop heb je inzicht en overzicht.

Fhris BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 200 55 00

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

“De wereld draait om data. Bij bijna alles wat we doen, wordt er data over ons verzameld. Maar als je vervolgens niets met die data doet, heb je er weinig aan. Gelukkig schiet Intellify te hulp”
Pieter Gruyters, Intellify

Intellify is een dienstverlener van data analisten en BI consultants die bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland werken. Zij helpen het bedrijf niet alleen door inzicht te krijgen in alle datastromen, ze zorgen ook dat het bedrijf hier daadwerkelijk iets mee kan doen. Op deze manier helpt Intellify de klant met het halen van waarde uit de data die zij verzamelen.

Intellify is ontstaan vanuit Testpeople, een andere participatie van GGD Investments. Collega Pieter begon als tester bij Testpeople, maar kreeg bij zijn opdrachten steeds meer te maken met de wereld van data. Hij wilde hier verder mee. De focus van Testpeople ligt echter niet bij data analyseren. Daarom heeft hij samen met Testpeople Intellify opgericht.

Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat GGD deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie omarmt.

Intellify in het kort

Intellify

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

“Groei was geen doel op zich, maar toch kwamen we steeds een stapje verder. Omdat we leuke mensen tegenkwamen die bij ons pasten en die, net als wij, graag klanten wilden helpen.”

Sybren Westerink, Irixs

Irixs helpt haar klanten op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS Software, Business Intelligence én softwareontwikkeling. Daardoor kunnen we de volledige procesketen van klanten automatiseren, hen helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en hen adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. Bovendien hebben we ruim 25 jaar ervaring in onder meer de automotive, de detachering, de bouw en het sociaal domein.

Bij Irixs geloven we dat je werk moet voelen als een tweede thuis en het gevoel van ‘thuiskomen’ is dan ook een doelstelling die we dagelijks met z’n allen nastreven. Dit betekent voor ons:

  • Karakter: Informeel, vertrouwen, eerlijkheid, familie, open, gelijkwaardig
  • Vrijheid: Ruimte voor ideeën en initiatieven, “doe wat goed is voor de tent”
  • Erkenning: Jezelf mogen zijn, vertrouwen krijgen en ervaren
  • Samen: We helpen elkaar, je bent niet alleen, je wordt gezien, resultaat bereiken doe je samen
  • Eerlijk: Wat beter kan, mag ook benoemd worden

Irixs is ontstaan vanuit een fusie tussen GGD participatie Vionq en Forque.

Irixs B.V.

085 273 34 90

Enter (postadres)
Route | Website

Vianen | Laanakkerweg 2c, 4131 PA Vianen

Weert | Marconilaan 8, 6003 DD Weert

 

Lees verder...Lees minder...

IT-Connectie levert hoogwaardige ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een situatie met één enkele werkplek of omgevingen met meerdere vestigingen en veel werkplekken: we leveren het totaalplaatje van advies tot de levering van producten en diensten. Daarnaast beheren wij uw bedrijfsspecifieke software en geven we een kritisch advies bij de aanschaf van de software.

Wij zijn uw IT-afdeling zoals de grote bedrijven deze zelf in huis hebben. We ondersteunen iedere klant naar volle tevredenheid, want tevreden zijn wij pas, als ú dat ook bent!

IT-Connectie

Stikker 18
5721 VD Asten

0493 688 830

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

Litjens Metaalbewerking is een modern metaalbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen in staal, aluminium of rvs. Een geavanceerd machinepark, een gemotiveerd team en een zorgvuldig geselecteerd aantal partners maakt Litjens Metaalbewerking tot een flexibele en betrouwbare leverancier.

Litjens metaalbewerking BV

Industrieterrein 18 B
5981 NK Panningen

077 3082216

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

“Wij ontzorgen onze klanten zodat zij zich kunnen richten op hun ondernemersdroom”
Rob Toonders, Mettom

Tevreden medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar daar komt veel bij kijken: loonadministratie, contractbeheer, pensioenafdracht, salarisuitbetalingen, veranderende regelgeving. Mettom neemt die taken over, ongeacht of een organisatie één of honderdvijftig mensen in dienst heeft. Grotere organisaties willen hun flexibele schil graag uitbreiden. Kleinere organisaties zijn blij met de kennis en ervaring van Mettom zodra zij hun eerste medewerkers in dienst nemen.

Betrokkenheid en persoonlijk contact en volledig geautomatiseerde front- en backoffice daar ligt de kracht van Mettom. Klanten vertellen dat het net voelt alsof ze een eigen HR-medewerker in dienst hebben. En dat is precies waar Mettom en GGD Investments het voor doen: de klant ontzorgen zodat deze zich op zijn ondernemersdroom kan richten.

Mettom in het kort

Mettom BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 820 03 98

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

“T-shape engineers die het complete civiele wegontwerp en constructie proces overzien.”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Nobleo Bouw & Infra

Kom je op de Nederlandse snelweg wegwerkzaamheden tegen, dan is daar altijd wel een Nobleaan bij betrokken. Nobleo Bouw & Infra kent twee hoofddisciplines: wegontwerp en constructief ontwerp. De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn de absolute top van Nederland. Zij werken altijd op de locatie van het project, samen met de aannemer in dezelfde bouwkeet. Dat maakt Nobleo Bouw & Infra tot één van de beste bureaus in de branche; heel betrokken en flexibel.

In totaal werken er veertig specialisten bij het bedrijf, allemaal T-shaped engineers. Klanten als BAM, Ballast Nedam, Boskalis, Heijmans en KWS zien Nobleanen als verbindende schakel; zij overzien het complete proces met hun kennis van alle benodigde disciplines. Nobleo Bouw & Infra is een participatie van Triple Expansion.

Nobleo Bouw en Infra in het kort

Nobleo Bouw & Infra BV

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

 

Vianen

 

Lees verder...Lees minder...

“We helpen klanten om hun producten sneller naar de markt te brengen”
Jos Versleijen, Nobleo Manufacturing

In Brainport Regio Eindhoven is smart manufacturing een hot topic. Logisch, want het zorgt ervoor dat producerende organisaties hun bedrijfsvoering slimmer kunnen beheren en processen verbeteren. Nobleo Manufacturing helpt organisaties om uit te blinken op dat vlak.

De consultants, projectleiders en engineers van Nobleo Manufacturing onderscheiden zich door hun deskundigheid, kennis van hoogwaardige technologie en ervaring met productlanceringen. Ze zorgen ervoor dat bedrijven hun producten sneller en met een hogere kwaliteit naar de markt brengen en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Nobleo Manufacturing heeft precies hetzelfde DNA als GGD Investments: een bedrijf opbouwen met de hoogste kwalitatieve normen. Dat maakt dat de samenwerking vanaf het eerste moment soepel verloopt. GGD ziet ook het belang van de strategische rol die Nobleo Manufacturing heeft. Het optimaliseren van de supply chain en productieprocessen houdt de productie in Europa concurrerend.

Nobleo Manufacturing in het kort

Nobleo Manufacturing BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 82

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

“We richten ons zonder afleiding op waar we goed in zijn: techniek, talent development en ondernemen”
Gerrit Dijkhoff, Nobleo Technology

Eindhoven is the place to be op het gebied van mechatronica. In dat boeiende en concurrerende broeinest is Nobleo Technology al jarenlang een gevestigde naam. De 70 hightech consultants en specialisten die bij Nobleo Technology werken, zijn hoog opgeleide systeemdenkers, met een focus op embedded software en mechatronica. Nobleo Projects voegt hier nog twee focusgebieden aan toe: R&D-projecten en high tech prototypebouw.

De professionals van Nobleo helpen bedrijven op de best mogelijke manier hun projecten te versnellen en zich te onderscheiden in de markt. Een verantwoordelijke taak. Daarom worden de talenten van Nobleo zorgvuldig gescout en krijgen ze de allerbeste coaching.

Het uitzonderlijk hoge niveau dat Nobleo nastreeft, was waardoor GGD Investments zo enthousiast raakte over dit bedrijf. De professionals bij Nobleo Technology kunnen zich nu zonder afleiding richten op waar ze sterk in zijn: techniek, talent development en ondernemen. Zo houden ze bij Nobleo hun naam hoog. Nobleo, Noblesse Oblige, ofwel ‘talent verplicht’.

Nobleo Technology in het kort

Nobleo Technology BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 80

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

Open People is de voedingsbodem van de bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople en Intellify. De IT diensten van deze bedrijven zijn verschillend, maar de filosofie is hetzelfde: alles begint bij het geluk van de medewerkers.

Open People BV

Reduitlaan 33, unit 3.05
4814 DC Breda

085 273 1954

Route | Website

 

 

Lees verder...Lees minder...

“Ons motto: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pippie Langkous

Jeroen de Haas, Pipple

De data science wereld is volop in ontwikkeling en een enorme groeimarkt. Pipple is dan ook een data science club met een doel. Door de combinatie van de nieuwste data science technieken en creativiteit maakt Pipple haar klant blij met data gedreven innovaties. Om daarnaast ook de wereld een stukje mooier te maken door dit ook voor NGO’s te doen.

Pipple heeft een energiek team met extreem getalenteerde data scientists/econometristen die een passie hebben voor mensen, puzzels, data en samenwerking. Volgens de medewerkers is de combinatie van een hoog EQ en IQ essentieel om in samenwerking met de klant tot de beste oplossing te komen.

Pipple is voortgekomen uit Bright Cape, een andere participatie van GGD Investments.

Pipple in het kort

Pipple

Gashouder 36B
5613 CR Eindhoven

040 820 09 56

Route | Website
Onepager

 

Hoofdkantoor Pipple

Lees verder...Lees minder...

SARA is een zorgrobot die staat voor een betere kwaliteit van leven en werken. De autonome technologie werkt ter ondersteu­ning van zorgmedewerkers in de langdu­rige zorg. Dit doet SARA door het bieden van rust, zelfredzaamheid en sociale betrokkenheid.

SARA Robotics ontwikkelt (software voor) sociale en autonome zorgrobots om ondersteuning te bieden in de langdurige zorg. In co-creatie met zorgmedewerkers zijn verschillende functionaliteiten ontwikkeld die ondersteunen bij het bieden van kwalitatieve en persoonsgerichte zorg. Het doel van SARA is om ondersteuning te bieden op plaatsen waar het toenemende personeelstekort in de zorg en de nog steeds groeiende vergrijzing het meest gevoeld wordt.

SARA Robotics

Boschdijk 766
5624 CL Eindhoven

06-25630422

Route | Website

 

Lees verder...Lees minder...

“In alle vrijheid ondernemen, wetende dat je te allen tijde een organisatie hebt waar je op terug kunt vallen.”
Philippe Metz, Testpeople

De kracht van Testpeople zit ‘m in de mensen. Toegewijde softwaretesters met hun altijd kritische en onderzoekende geest. Zij gaan na of software doet waarvoor het bedoeld is, of koppelingen werken en of alles standhoudt in negatieve scenario’s. Zo helpen ze organisaties om gebruiksvriendelijke software te lanceren en de risico’s te minimaliseren.

Alle mensen van Testpeople zijn agile-gecertificeerd. Het zijn verbinders die de taal spreken van IT én oog hebben voor de achterliggende strategische doelen van de business. Testpeople was een van de eerste participaties binnen GGD Investments. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich in eigen tempo kunnen ontplooien. Er was meteen de sterke klik met Philippe als ondernemer. Het testen van software is van cruciaal belang bij de ontwikkeling van IT als strategische pijler van organisaties.

Testpeople in het kort

Testpeople BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

“Wij helpen een ondernemer te groeien in de rol van directeur”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Triple Expansion

Kersverse ondernemers in de hoogwaardige consultancy faciliteren, coachen en begeleiden, zodat zij excelleren binnen hun vakgebied. Dát is het doel van investeringsmaatschappij Triple Expansion. De oprichters van Triple Expansion – Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon – hebben een passie voor ondernemerschap. Zij willen hun kennis en ervaring graag delen met startende ondernemers.

Hoe? Door ondernemers te helpen met alle randzaken, zoals administratie, IT en huisvesting. Maar vooral door te sparren over strategische zaken, gezamenlijk gesprekken met kandidaten te voeren en mee te denken over de ontwikkeling van de onderneming.

Typerend voor de coaching van Marcel en Jeroen: persoonlijke aandacht, sparren op basis van gelijkwaardigheid en vrijheid voor de ondernemer. De twee grootste dochterbedrijven van Triple Expansion zijn Nobleo Bouw & Infra en Bloxz. Triple Expansion is het levende bewijs van de ondernemersfilosofie van Luuk en Roy. Met een stevig fundament, kunnen Jeroen en Marcel met dit investeringsfonds kansen verzilveren en hun ondernemersdroom samen verder laten groeien.

Triple Expansion BV

Augustijnendreef 2
5611 CS  Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website

Triple Expansion B.V. - recensies, foto's, telefoonnummer en adres - Financiën in Eindhoven - Nicelocal.co.nl

Lees verder...Lees minder...

“Onze mensen ademen agile, zijn aanpakkers en weten wat teamwork inhoudt”
André Heijstek, Valueminds

Bij productontwikkeling volgens de agile-aanpak is het enorm waardevol met mensen te werken die verbinden, coachen en verandering begeleiden. Daarvoor zijn organisaties bij Valueminds aan het juiste adres. Valueminds biedt de beste agile coaches, scrum masters, product owners en delivery experts.

Klanten waarderen de enorme drive van de Valueminds-professionals. Zij ademen ‘agile’, zijn gedreven aanpakkers, weten hoe ze een team moeten bouwen en mensen kunnen verbinden.
De agile manier van werken wordt bij steeds meer (software) ontwikkelingsprocessen toegepast. Valueminds is voortgekomen uit het bedrijf Testpeople, ook een van de eerste GGD-participaties. Een illustratief voorbeeld voor het succes van samen groeien.

Valueminds in het kort

Valueminds BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees verder...Lees minder...

Bij Vertex maken we elke dag werk van kwaliteit. Kwaliteit ís zelfs ons werk. Voor ons betekent kwaliteit méér dan alleen woorden op papier; het is ons dagelijks gereedschap om ons doel te bereiken.

Vertex stelt een kwaliteitsborgingsplan vast op basis van een risicobeoordeling. Benodigde gegevens ten behoeve van het kwaliteitsborgingsplan worden door de aannemer of diens opdrachtgever aangedragen, maar kan ook in samenspraak met ons worden opgemaakt. Dit vormt de basis voor onze werkzaamheden tijdens de uitvoering.

De kwaliteitsborger dient zich hierbij steeds op de hoogte te stellen van nieuwe toepassingen. Vertex voorziet u van gekwalificeerde kwaliteitsborging en is up-to-date met de laatste ontwikkelingen voor uw projecten!

Vertex Kwaliteitsborgers

Vianen
Laanakkerweg 8 C/D
4131 PA Vianen

Eindhoven
Fellenoord 202
5611 ZC Eindhoven

+31 (0)85 076 15 13

Route | Website

 

Lees verder...Lees minder...

Deze bemiddelaar in MKB en vastgoedfinancieringen kent de markt voor geldleningen, de huidige geldverstrekkers en de mogelijkheden die hier liggen voor de beleggers. WDL geeft tevens financieringstrainingen aan bankiers, accountants, ondernemers en vastgoedbeleggers.

WDL Kredietfondsen verstrekt kwaliteitsleningen aan het Nederlandse MKB, vastgoedbeleggers en vastgoedontwikkelaars. WDL Kredietfondsen speelt in op casussen in de markt die qua risico zeer acceptabel zijn maar toch geen tijdige financiering kunnen verkrijgen. Er zijn beleggers die hierin wel willen investeren maar geen professionele partij zijn in zakelijke financieringen. Als financieringsspecialisten voegen de mensen van WDL Kredietfondsen meerwaarde toe aan dit proces.

073-44 00 300

Route | Website

Lees verder...Lees minder...

“YouKnights laat bedrijven transformeren, groeien en excelleren waarbij de teamprestatie voorop staat”
Bram van den Heuvel, YouKnights

Ondernemen begint met dromen. YouKnights helpt organisaties met interim-management en financiële participatie om te groeien, transformeren en excelleren. Zodat zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Het veelzijdige team van YouKnights beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring, waardoor bedrijven de transformatie kunnen doorvoeren die nodig is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen of om turnaround management; YouKnights helpt om de juiste koers te bepalen, in te zetten en uit te voeren. De samenwerking tussen YouKnights en GGD Investments is gebaseerd op een gezamenlijke visie op ondernemen: geen korte termijn gewin, maar bouwen aan solide, daadkrachtige teams die staan voor het bedrijfsresultaat in lengte van jaren.

YouKnights in het kort

YouKnights BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 84

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

Bij Baeken draait alles om plezier, inzicht en impact. Wij zijn er om impactvolle projecten, variërend van hightech innovaties en energietransities tot gebiedsontwikkeling en infrastructuur, succesvol te maken. Wij zetten onze expertise in om projecten binnen budget, tijd en contractuele eisen te voltooien, waardoor faalkosten worden verminderd en claims worden weerlegd.

Wij bieden projectbeheersing van topklasse door gebruik te maken van project controls gekoppeld aan slimme data. We maken de belangen van alle stakeholders inzichtelijk en zorgen voor een constructieve samenwerking. Het is onze missie om de impact van keuzes inzichtelijk te maken zodat de juiste beslissingen op het juiste moment worden genomen.

Baeken B.V.

5611CA Eindhoven

 

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

Wij begrijpen volledig dat elke organisatie, groot of klein, een goed georganiseerd dataplatform nodig heeft om waarde te halen uit data. Zonder een toegewijd dataplatform dat het vastleggen van de groeiende hoeveelheid bedrijfsgegevens vereenvoudigt, verliezen organisaties grip op hun kernactiviteiten. Daarom zijn wij hier: om al je data op één plek te plaatsen en ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent.

Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen van moderne dataplatforms met zorgvuldig geselecteerde deskundige ingenieurs. De gemotiveerde ingenieurs van Blenddata volgen ons intern ontwikkelde methode: vier stappen die bedrijfsgegevens vastleggen, transformeren, implementeren en beschikbaar stellen vanuit verschillende bronnen. Deze uniforme, op data gerichte basis is essentieel voor het opbouwen van processen die hoogwaardige besluitvorming mogelijk maken.

Blenddata B.V.

5615CP Eindhoven

 

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

“Onze Bloxz blokes zijn BIM Masters”
Maurice Claassen, directeur Bloxz

Bloxz helpt opdrachtgevers in de hele bouwkolom om duurzamer en efficiënter te werken. Dat doet het adviesbureau aan de hand van Building Information Modeling (BIM). Met behulp van Bloxz werken álle partijen binnen bouwprojecten beter samen. Het resultaat? Lagere faalkosten, meer snelheid en hogere kwaliteit.

De BIM Masters van Bloxz vormen een hecht team dat alle disciplines aan boord heeft. Van kostendeskundigen, BIM engineers, BIM modelleurs tot werkvoorbereiders, projectmanagers en adviseurs. Met projectmatige ondersteuning, advies en training helpt Bloxz opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra om van ieder project een doorslaand succes te maken. GGD Investments omarmt de efficiënte manier van samenwerken volgens de modernste IT-technologie binnen de totale bouwkolom. Bloxz is één van de succesvolle participaties van investeringsmaatschappij Triple Expansion, voortgekomen uit één van de eerste participaties van GGD Investments.

Bloxz in het kort

Bloxz BV

Fellenoord 202
5611 ZC Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

 

Lees meer...Lees minder...

“Blue Fielders levert overal ter wereld zeer ervaren field en service engineers gesterkt door een hecht clubgevoel”
Jochen Knoops, Blue Fielders

De opdrachtgevers van Blue Fielders rekenen op topprestaties. De mensen van Blue Fielders vliegen de hele wereld over voor het installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van complexe machines. Het team bestaat uit Field Service en (PLC) Software Engineers met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering.

Maar minstens zo belangrijk zijn hun social skills en gedrevenheid. Bij Blue Fielders zien ze een enorme kruisbestuiving in de samenwerking met andere GGD bedrijven. GGD ziet kansen voor Blue Fielders door een hechte club te vormen van professionals die elkaar overal ter wereld weten te ondersteunen.

Blue Fielders BV

Victoriapark 4
5611 BM Eindhoven

040 820 07 68

Route | Website

 

Lees meer...Lees minder...

“Wij werken graag samen met anderen, data is overal!”
Serge Beniers, Bright Cape

Big Data bevat geweldige mogelijkheden voor vooruitgang. Bright Cape helpt organisaties in de financiële dienstverlening, industrie en energie & utiliteiten om die potentie te benutten. De analyse van eigen data, klantdata en (externe) big data is daarbij geen doel op zich. Het gaat altijd om inzichten en de vertaling daarvan naar oplossingen die efficiencyvoordelen en harde euro’s opleveren.

Dankzij de enorm getalenteerde, datagedreven professionals, bedenkt en implementeert Bright Cape keer op keer de juiste formules om de concurrentiepositie van klanten te versterken.

Bright Cape werkt regelmatig samen met andere participaties binnen de GGD bedrijvengroep. Want ieder bedrijf kan nieuwe inzichten uit data halen! Big data IT solutions gaan onze toekomst steeds meer beïnvloeden. GGD omarmt deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie.

Bright Cape in het kort

Bright Cape BV

Vestdijk 53B
5611 CA Eindhoven

040 820 03 85

 

Route | Website
Onepager

 

 

 

Lees meer...Lees minder...

Isolatiebedrijf de Bruijn is een familiebedrijf opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Al jarenlang zijn wij toonaangevend op het gebied van isolatie in industrie, tuinbouw en utiliteitsbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in brandwerende isolatie en geluidsisolatie.

De Bruijn BV

Vennootstraat 1
5804 CN Venray

06 55 75 42 95

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

Codator is een bedrijf met een helder doel: Juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat de klanten vanzelf ambassadeur worden. Codators kracht ligt in een ecosysteem van websites waarbinnen ze juridisch verkeer afvangen, onderhouden en converteren. Ons doel is om het recht voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar te maken. Dat noemen wij juridische hulp 2.0.

Codator BV

Catharijnesingel 55
3511 GD Utrecht

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

“If you own it, you earn it. Dat is hoe we bij Codepeople consultancy zien.”

Aldo Lufting

Codepeople is een dienstverlener van software professionals. Een ontwikkelaar bouwt graag coole software met de nieuwste technieken, maar Codepeople kijkt vooral naar de impact en betekenis van de software. Software is namelijk pas succesvol als ze graag wordt gebruikt.

De filosofie van Codepeople: Een bedrijf is er niet voor zichzelf, maar voor de medewerkers. Er werken daarom alleen maar gemotiveerde professionals die klanten blijven verrassen. Voor Codepeople is een diepgaande relatie met zowel klanten als kandidaten dan ook essentieel.

Codepeople is ontstaan vanuit Test People, een andere participatie van GGD Investments. De medewerkers van Test People gaven aan verder te willen groeien binnen de softwareontwikkeling, waardoor er toen besloten werd om een nieuw bedrijf op te richten. Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat software en daardoor ook softwareontwikkeling een steeds belangrijker deel is van producten, diensten en oplossingen.

Codepeople in het kort

Codepeople

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

Wij zijn Covolt. Wij beheren én optimaliseren duurzame energie-installaties. Wij zorgen voor een intelligent systeem, dat meebeweegt met de energiemarkt van vandaag én morgen voor het opwekken, verbruiken, opslaan of terug leveren van zakelijke energie.

Wij voorspellen de fluctuerende energieprijzen én anticiperen daarop. Samen zorgen we voor meer rendement, omdat je altijd jouw overschot aan zakelijke energie aanbiedt tegen de beste prijs. Je hebt niet langer last, maar profijt van prijsfluctuaties.

Ga voor maximaal rendement met jouw energie-installaties met Covolt.

Covolt

Lees meer...Lees minder...

De wensen van onze klanten vereisen steeds meer een integrale benadering. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen samen met nieuwe inzichten over de manier waarop mensen willen wonen, werken, leren en recreëren. Deze integrale benadering heeft ertoe geleid dat Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektroktechniek & DES Service en Onderhoud haar krachten vanaf nu hebben gebundeld binnen de DES Group.

DES Group BV

Randweg-Zuid 11
6021 PT Budel

0495 492232

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

EyeOn is een bedrijf dat gespecialiseerd is in supply chain management en planning. Ze bieden diensten en oplossingen aan op het gebied van forecasting, demand planning, voorraadbeheer, capaciteitsplanning en S&OP (Sales and Operations Planning). EyeOn helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun supply chain-processen en het maken van strategische beslissingen om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.

EyeOn Netherlands

Vestdijk 53
5611 CA Eindhoven

+31 (0)88-883 00 00

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

HR gaat over mensen, op hen wil je je focussen. Alle regeldingen eromheen moeten supereenvoudig zijn. Maar dat zijn ze niet. Fhris lost het op en biedt een compleet pakket diensten en tools waarmee jij je werkgeverstaken efficiënt en makkelijk kunt regelen. Alles op één plek. Soepel en in een keer goed. Met één druk op de knop heb je inzicht en overzicht.

Fhris BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 200 55 00

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

“De wereld draait om data. Bij bijna alles wat we doen, wordt er data over ons verzameld. Maar als je vervolgens niets met die data doet, heb je er weinig aan. Gelukkig schiet Intellify te hulp”
Pieter Gruyters, Intellify

Intellify is een dienstverlener van data analisten en BI consultants die bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland werken. Zij helpen het bedrijf niet alleen door inzicht te krijgen in alle datastromen, ze zorgen ook dat het bedrijf hier daadwerkelijk iets mee kan doen. Op deze manier helpt Intellify de klant met het halen van waarde uit de data die zij verzamelen.

Intellify is ontstaan vanuit Testpeople, een andere participatie van GGD Investments. Collega Pieter begon als tester bij Testpeople, maar kreeg bij zijn opdrachten steeds meer te maken met de wereld van data. Hij wilde hier verder mee. De focus van Testpeople ligt echter niet bij data analyseren. Daarom heeft hij samen met Testpeople Intellify opgericht.

Eén van de belangrijkste redenen dat GGD Investments ook in deze start up heeft geïnvesteerd, is het feit dat GGD deze ontwikkeling om data om te zetten in nuttige strategische informatie omarmt.

Intellify in het kort

Intellify

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 27 31 954

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

“Groei was geen doel op zich, maar toch kwamen we steeds een stapje verder. Omdat we leuke mensen tegenkwamen die bij ons pasten en die, net als wij, graag klanten wilden helpen.”

Sybren Westerink, Irixs

Irixs helpt haar klanten op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS Software, Business Intelligence én softwareontwikkeling. Daardoor kunnen we de volledige procesketen van klanten automatiseren, hen helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en hen adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. Bovendien hebben we ruim 25 jaar ervaring in onder meer de automotive, de detachering, de bouw en het sociaal domein.

Bij Irixs geloven we dat je werk moet voelen als een tweede thuis en het gevoel van ‘thuiskomen’ is dan ook een doelstelling die we dagelijks met z’n allen nastreven. Dit betekent voor ons:

  • Karakter: Informeel, vertrouwen, eerlijkheid, familie, open, gelijkwaardig
  • Vrijheid: Ruimte voor ideeën en initiatieven, “doe wat goed is voor de tent”
  • Erkenning: Jezelf mogen zijn, vertrouwen krijgen en ervaren
  • Samen: We helpen elkaar, je bent niet alleen, je wordt gezien, resultaat bereiken doe je samen
  • Eerlijk: Wat beter kan, mag ook benoemd worden

Irixs is ontstaan vanuit een fusie tussen GGD participatie Vionq en Forque.

Irixs B.V.

085 273 34 90

Enter (postadres)
Route | Website

Vianen | Laanakkerweg 2c, 4131 PA Vianen

Weert | Marconilaan 8, 6003 DD Weert

 

Lees meer...Lees minder...

IT-Connectie levert hoogwaardige ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een situatie met één enkele werkplek of omgevingen met meerdere vestigingen en veel werkplekken: we leveren het totaalplaatje van advies tot de levering van producten en diensten. Daarnaast beheren wij uw bedrijfsspecifieke software en geven we een kritisch advies bij de aanschaf van de software.

Wij zijn uw IT-afdeling zoals de grote bedrijven deze zelf in huis hebben. We ondersteunen iedere klant naar volle tevredenheid, want tevreden zijn wij pas, als ú dat ook bent!

IT-Connectie

Stikker 18
5721 VD Asten

0493 688 830

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

Litjens Metaalbewerking is een modern metaalbedrijf, gespecialiseerd in alle mogelijke plaatbewerkingen in staal, aluminium of rvs. Een geavanceerd machinepark, een gemotiveerd team en een zorgvuldig geselecteerd aantal partners maakt Litjens Metaalbewerking tot een flexibele en betrouwbare leverancier.

Litjens metaalbewerking BV

Industrieterrein 18 B
5981 NK Panningen

077 3082216

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

“Wij ontzorgen onze klanten zodat zij zich kunnen richten op hun ondernemersdroom”
Rob Toonders, Mettom

Tevreden medewerkers zijn de motor van elke organisatie. Maar daar komt veel bij kijken: loonadministratie, contractbeheer, pensioenafdracht, salarisuitbetalingen, veranderende regelgeving. Mettom neemt die taken over, ongeacht of een organisatie één of honderdvijftig mensen in dienst heeft. Grotere organisaties willen hun flexibele schil graag uitbreiden. Kleinere organisaties zijn blij met de kennis en ervaring van Mettom zodra zij hun eerste medewerkers in dienst nemen.

Betrokkenheid en persoonlijk contact en volledig geautomatiseerde front- en backoffice daar ligt de kracht van Mettom. Klanten vertellen dat het net voelt alsof ze een eigen HR-medewerker in dienst hebben. En dat is precies waar Mettom en GGD Investments het voor doen: de klant ontzorgen zodat deze zich op zijn ondernemersdroom kan richten.

Mettom in het kort

Mettom BV

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

040 820 03 98

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

“T-shape engineers die het complete civiele wegontwerp en constructie proces overzien.”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Nobleo Bouw & Infra

Kom je op de Nederlandse snelweg wegwerkzaamheden tegen, dan is daar altijd wel een Nobleaan bij betrokken. Nobleo Bouw & Infra kent twee hoofddisciplines: wegontwerp en constructief ontwerp. De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn de absolute top van Nederland. Zij werken altijd op de locatie van het project, samen met de aannemer in dezelfde bouwkeet. Dat maakt Nobleo Bouw & Infra tot één van de beste bureaus in de branche; heel betrokken en flexibel.

In totaal werken er veertig specialisten bij het bedrijf, allemaal T-shaped engineers. Klanten als BAM, Ballast Nedam, Boskalis, Heijmans en KWS zien Nobleanen als verbindende schakel; zij overzien het complete proces met hun kennis van alle benodigde disciplines. Nobleo Bouw & Infra is een participatie van Triple Expansion.

Nobleo Bouw en Infra in het kort

Nobleo Bouw & Infra BV

040 820 01 81

Route | Website
Onepager

 

Vianen

 

Lees meer...Lees minder...

“We helpen klanten om hun producten sneller naar de markt te brengen”
Jos Versleijen, Nobleo Manufacturing

In Brainport Regio Eindhoven is smart manufacturing een hot topic. Logisch, want het zorgt ervoor dat producerende organisaties hun bedrijfsvoering slimmer kunnen beheren en processen verbeteren. Nobleo Manufacturing helpt organisaties om uit te blinken op dat vlak.

De consultants, projectleiders en engineers van Nobleo Manufacturing onderscheiden zich door hun deskundigheid, kennis van hoogwaardige technologie en ervaring met productlanceringen. Ze zorgen ervoor dat bedrijven hun producten sneller en met een hogere kwaliteit naar de markt brengen en hun concurrentiepositie kunnen versterken.

Nobleo Manufacturing heeft precies hetzelfde DNA als GGD Investments: een bedrijf opbouwen met de hoogste kwalitatieve normen. Dat maakt dat de samenwerking vanaf het eerste moment soepel verloopt. GGD ziet ook het belang van de strategische rol die Nobleo Manufacturing heeft. Het optimaliseren van de supply chain en productieprocessen houdt de productie in Europa concurrerend.

Nobleo Manufacturing in het kort

Nobleo Manufacturing BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 82

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

“We richten ons zonder afleiding op waar we goed in zijn: techniek, talent development en ondernemen”
Gerrit Dijkhoff, Nobleo Technology

Eindhoven is the place to be op het gebied van mechatronica. In dat boeiende en concurrerende broeinest is Nobleo Technology al jarenlang een gevestigde naam. De 70 hightech consultants en specialisten die bij Nobleo Technology werken, zijn hoog opgeleide systeemdenkers, met een focus op embedded software en mechatronica. Nobleo Projects voegt hier nog twee focusgebieden aan toe: R&D-projecten en high tech prototypebouw.

De professionals van Nobleo helpen bedrijven op de best mogelijke manier hun projecten te versnellen en zich te onderscheiden in de markt. Een verantwoordelijke taak. Daarom worden de talenten van Nobleo zorgvuldig gescout en krijgen ze de allerbeste coaching.

Het uitzonderlijk hoge niveau dat Nobleo nastreeft, was waardoor GGD Investments zo enthousiast raakte over dit bedrijf. De professionals bij Nobleo Technology kunnen zich nu zonder afleiding richten op waar ze sterk in zijn: techniek, talent development en ondernemen. Zo houden ze bij Nobleo hun naam hoog. Nobleo, Noblesse Oblige, ofwel ‘talent verplicht’.

Nobleo Technology in het kort

Nobleo Technology BV

Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven

040 820 01 80

Hoofdkantoor Eindhoven

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

Open People is de voedingsbodem van de bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople en Intellify. De IT diensten van deze bedrijven zijn verschillend, maar de filosofie is hetzelfde: alles begint bij het geluk van de medewerkers.

Open People BV

Reduitlaan 33, unit 3.05
4814 DC Breda

085 273 1954

Route | Website

 

 

Lees meer...Lees minder...

“Ons motto: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pippie Langkous

Jeroen de Haas, Pipple

De data science wereld is volop in ontwikkeling en een enorme groeimarkt. Pipple is dan ook een data science club met een doel. Door de combinatie van de nieuwste data science technieken en creativiteit maakt Pipple haar klant blij met data gedreven innovaties. Om daarnaast ook de wereld een stukje mooier te maken door dit ook voor NGO’s te doen.

Pipple heeft een energiek team met extreem getalenteerde data scientists/econometristen die een passie hebben voor mensen, puzzels, data en samenwerking. Volgens de medewerkers is de combinatie van een hoog EQ en IQ essentieel om in samenwerking met de klant tot de beste oplossing te komen.

Pipple is voortgekomen uit Bright Cape, een andere participatie van GGD Investments.

Pipple in het kort

Pipple

Gashouder 36B
5613 CR Eindhoven

040 820 09 56

Route | Website
Onepager

 

Hoofdkantoor Pipple

Lees meer...Lees minder...

SARA is een zorgrobot die staat voor een betere kwaliteit van leven en werken. De autonome technologie werkt ter ondersteu­ning van zorgmedewerkers in de langdu­rige zorg. Dit doet SARA door het bieden van rust, zelfredzaamheid en sociale betrokkenheid.

SARA Robotics ontwikkelt (software voor) sociale en autonome zorgrobots om ondersteuning te bieden in de langdurige zorg. In co-creatie met zorgmedewerkers zijn verschillende functionaliteiten ontwikkeld die ondersteunen bij het bieden van kwalitatieve en persoonsgerichte zorg. Het doel van SARA is om ondersteuning te bieden op plaatsen waar het toenemende personeelstekort in de zorg en de nog steeds groeiende vergrijzing het meest gevoeld wordt.

SARA Robotics

Boschdijk 766
5624 CL Eindhoven

06-25630422

Route | Website

 

Lees meer...Lees minder...

“In alle vrijheid ondernemen, wetende dat je te allen tijde een organisatie hebt waar je op terug kunt vallen.”
Philippe Metz, Testpeople

De kracht van Testpeople zit ‘m in de mensen. Toegewijde softwaretesters met hun altijd kritische en onderzoekende geest. Zij gaan na of software doet waarvoor het bedoeld is, of koppelingen werken en of alles standhoudt in negatieve scenario’s. Zo helpen ze organisaties om gebruiksvriendelijke software te lanceren en de risico’s te minimaliseren.

Alle mensen van Testpeople zijn agile-gecertificeerd. Het zijn verbinders die de taal spreken van IT én oog hebben voor de achterliggende strategische doelen van de business. Testpeople was een van de eerste participaties binnen GGD Investments. Vanaf het begin heeft het bedrijf zich in eigen tempo kunnen ontplooien. Er was meteen de sterke klik met Philippe als ondernemer. Het testen van software is van cruciaal belang bij de ontwikkeling van IT als strategische pijler van organisaties.

Testpeople in het kort

Testpeople BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

“Wij helpen een ondernemer te groeien in de rol van directeur”
Marcel Noltenius van Elsbroek, Triple Expansion

Kersverse ondernemers in de hoogwaardige consultancy faciliteren, coachen en begeleiden, zodat zij excelleren binnen hun vakgebied. Dát is het doel van investeringsmaatschappij Triple Expansion. De oprichters van Triple Expansion – Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon – hebben een passie voor ondernemerschap. Zij willen hun kennis en ervaring graag delen met startende ondernemers.

Hoe? Door ondernemers te helpen met alle randzaken, zoals administratie, IT en huisvesting. Maar vooral door te sparren over strategische zaken, gezamenlijk gesprekken met kandidaten te voeren en mee te denken over de ontwikkeling van de onderneming.

Typerend voor de coaching van Marcel en Jeroen: persoonlijke aandacht, sparren op basis van gelijkwaardigheid en vrijheid voor de ondernemer. De twee grootste dochterbedrijven van Triple Expansion zijn Nobleo Bouw & Infra en Bloxz. Triple Expansion is het levende bewijs van de ondernemersfilosofie van Luuk en Roy. Met een stevig fundament, kunnen Jeroen en Marcel met dit investeringsfonds kansen verzilveren en hun ondernemersdroom samen verder laten groeien.

Triple Expansion BV

Augustijnendreef 2
5611 CS  Eindhoven

040 820 01 81

Route | Website

Triple Expansion B.V. - recensies, foto's, telefoonnummer en adres - Financiën in Eindhoven - Nicelocal.co.nl

Lees meer...Lees minder...

“Onze mensen ademen agile, zijn aanpakkers en weten wat teamwork inhoudt”
André Heijstek, Valueminds

Bij productontwikkeling volgens de agile-aanpak is het enorm waardevol met mensen te werken die verbinden, coachen en verandering begeleiden. Daarvoor zijn organisaties bij Valueminds aan het juiste adres. Valueminds biedt de beste agile coaches, scrum masters, product owners en delivery experts.

Klanten waarderen de enorme drive van de Valueminds-professionals. Zij ademen ‘agile’, zijn gedreven aanpakkers, weten hoe ze een team moeten bouwen en mensen kunnen verbinden.
De agile manier van werken wordt bij steeds meer (software) ontwikkelingsprocessen toegepast. Valueminds is voortgekomen uit het bedrijf Testpeople, ook een van de eerste GGD-participaties. Een illustratief voorbeeld voor het succes van samen groeien.

Valueminds in het kort

Valueminds BV

Reduitlaan 33
4814 DC Breda

085 273 19 54

Route | Website
Onepager

Lees meer...Lees minder...

Bij Vertex maken we elke dag werk van kwaliteit. Kwaliteit ís zelfs ons werk. Voor ons betekent kwaliteit méér dan alleen woorden op papier; het is ons dagelijks gereedschap om ons doel te bereiken.

Vertex stelt een kwaliteitsborgingsplan vast op basis van een risicobeoordeling. Benodigde gegevens ten behoeve van het kwaliteitsborgingsplan worden door de aannemer of diens opdrachtgever aangedragen, maar kan ook in samenspraak met ons worden opgemaakt. Dit vormt de basis voor onze werkzaamheden tijdens de uitvoering.

De kwaliteitsborger dient zich hierbij steeds op de hoogte te stellen van nieuwe toepassingen. Vertex voorziet u van gekwalificeerde kwaliteitsborging en is up-to-date met de laatste ontwikkelingen voor uw projecten!

Vertex Kwaliteitsborgers

Vianen
Laanakkerweg 8 C/D
4131 PA Vianen

Eindhoven
Fellenoord 202
5611 ZC Eindhoven

+31 (0)85 076 15 13

Route | Website

 

Lees meer...Lees minder...

Deze bemiddelaar in MKB en vastgoedfinancieringen kent de markt voor geldleningen, de huidige geldverstrekkers en de mogelijkheden die hier liggen voor de beleggers. WDL geeft tevens financieringstrainingen aan bankiers, accountants, ondernemers en vastgoedbeleggers.

WDL Kredietfondsen verstrekt kwaliteitsleningen aan het Nederlandse MKB, vastgoedbeleggers en vastgoedontwikkelaars. WDL Kredietfondsen speelt in op casussen in de markt die qua risico zeer acceptabel zijn maar toch geen tijdige financiering kunnen verkrijgen. Er zijn beleggers die hierin wel willen investeren maar geen professionele partij zijn in zakelijke financieringen. Als financieringsspecialisten voegen de mensen van WDL Kredietfondsen meerwaarde toe aan dit proces.

073-44 00 300

Route | Website

Lees meer...Lees minder...

“YouKnights laat bedrijven transformeren, groeien en excelleren waarbij de teamprestatie voorop staat”
Bram van den Heuvel, YouKnights

Ondernemen begint met dromen. YouKnights helpt organisaties met interim-management en financiële participatie om te groeien, transformeren en excelleren. Zodat zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Het veelzijdige team van YouKnights beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring, waardoor bedrijven de transformatie kunnen doorvoeren die nodig is. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen of om turnaround management; YouKnights helpt om de juiste koers te bepalen, in te zetten en uit te voeren. De samenwerking tussen YouKnights en GGD Investments is gebaseerd op een gezamenlijke visie op ondernemen: geen korte termijn gewin, maar bouwen aan solide, daadkrachtige teams die staan voor het bedrijfsresultaat in lengte van jaren.

YouKnights in het kort

YouKnights BV

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven

040 820 01 84

Route | Website
Onepager