Nobleo verhuist vanaf oktober 2017 naar een nieuwe locatie

Nobleo verhuist vanaf oktober naar de voormalige Petrakerk in Eindhoven. GGD Investments investeert in bedrijven met potentie en dat is dan ook te zien bij Nobleo. Het Ingenieursbureau voert mechatronische en embedded software opdrachten uit bij haar klanten op locatie. Daarnaast neemt Nobleo Technology ook diverse ontwikkelopdrachten aan voor haar inhouse projectenlab. Hierdoor blijft het bedrijf groeien en om deze diensten goed gecombineerd te kunnen aanbieden, is er gezocht naar een mooie inspirerende locatie.

Nobleo heeft om deze reden samen met GGD Investments geïnvesteerd in een nieuwe locatie, de Petrakerk in Eindhoven waar ook Omroep Brabant ooit begon. Op deze locatie is er volop plaats voor innovatie en ruimte voor andere start-ups. Bright Cape, een andere participatie van GGD Investments, verhuist in november ook naar deze nieuwe locatie. Aangezien Bright Cape en Nobleo al actief samenwerken met projecten en elkaar helpen aan new business, was het goede keus om een kantoor in de omgeving te vinden dat ruimte had voor meerdere bedrijven. Het is een inspirerende werkplek waar beide bedrijven verder kunnen groeien.


Trots op de nominatie van Valueminds voor de Computable Awards 2017

Ook dit jaar heeft het ICT-vakblad Computable tien ict-detacheerders genomineerd voor de Computable Awards 2017. Testpeople richtte in april haar dochteronderneming Valueminds op en kan met trots zeggen dat Valueminds meteen dit jaar al genomineerd is om de beste ict-detacheerder van Nederland te worden.

De algemene jury ontving dit jaar 31 voordrachten. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het bedrijf, het onderscheidend vermogen van de leverancier, het onderscheidend vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt. Valueminds verdiende volgens de jury van de Computable Awards 2017 een plek als genomineerde vanwege het feit dat Valueminds is ontstaan primair vanuit de ambitie van enkele medewerkers van Testpeople.

“Er is steeds meer vraag naar agile-rollen en daar gaat Valueminds nog dieper op in; ‘learning and developing by doing’ staat centraal. We spelen hiermee in op de behoefte van onze klanten, waarbij software-ontwikkeltrajecten niet vastliggen, maar voortdurend getest en zo nodig aangepast kunnen worden om te komen tot het beste eindresultaat”, geeft mede-oprichter van Testpeople, Philippe Metz aan.

Het stemproces van het publiek start 4 juli en bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Op 31 oktober wordt de winnaar aangewezen.


Trots op de nominatie van Vionq voor de AFAS awards van 2017!

Jaarlijks worden de AFAS Awards uitgereikt aan klanten die maximaal rendement behalen door optimaal te werken met de software van AFAS en zo een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven. Dit jaar zijn de categorieën: ERP, HRM/Payroll, Accountancy, Onderwijs, Zorg & Welzijn en Partners & Experts. Vionq behoort tot de finalisten van de groep Partners & Experts.

Vionq is een AFAS consultancy & product partner en is gespecialiseerd in de implementatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen middels het ERP pakket AFAS. Binnen de zakelijke dienstverlening zijn ze dé partner voor detachering en hebben ze hier een specifieke productconfiguratie voor ontwikkeld. Het afgelopen jaar heeft Vionq een grote groei doorgemaakt en is daarmee opgeschoven van dienstverlenende partner naar productpartner, waardoor dit jaar hét moment was om mee te doen met de AFAS Awards.

Meer weten over Vionq, bekijk dan hieronder het de Awards video van Vionq. De winnaars worden op 14 juni bekend gemaakt.


Bright Cape organiseert met groot succes “Process Mining Seminar”!

Bright Cape organiseerde afgelopen 6 april haar eerste evenement met betrekking tot één van haar expertisegebieden, namelijk de toepassing van Process Mining als data analytics techniek. De focus van het evenement lag bij het gebruik en de toegevoegde waarde van Process Mining binnen verscheidene industrieën. Vanuit verschillende oogpunten hebben sprekers verteld hoe zij Process Mining hebben gebruikt om toegevoegde waarde te creëren, hoe ze deze techniek hebben toegepast binnen de huidige bedrijfsprocessen en wat de toekomst van Process Mining is. Het evenement was hierdoor toegankelijk voor zowel bedrijven die Process Mining nog niet toepassen als voor bedrijven die er al wel mee bezig zijn.

Het werd gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven met een indrukwekkende lijst van sprekers en topics. ABN-Amro, Veco, Shell & Bright Cape zelf gaven ieder hun eigen visie op het gebruik van Process Mining binnen organisaties. Daarnaast was ook de grondlegger van Process Mining, Wil van der Aalst aanwezig als spreker. Het evenement was dan ook snel volgeboekt. Ook het publiek bestond uit een grote diversiteit van bedrijven die tussen de sprekers door en na het evenement de tijd hadden om hun visies te delen.

Dit eerste evenement was zo’n succes dat Bright Cape zeker van plan is om meer evenementen & seminars te gaan organiseren.

.


GGD Investments en Triple Expansion investeren in nieuwe start-up Bloxz!

Deze week maken GGD Investments en Triple Expansion bekend dat zij investeren in een nieuwe start-up. Bloxz levert specifieke BIM expertise aan een breed scala opdrachtgevers in de bouw, installatietechniek en infra. Hiermee worden opdrachtgevers geholpen om duurzamer en efficiënter te werken. Het bedrijf is opgericht onder leiding van Maurice Claassen.

Bloxz helpt klanten aan de hand van Building Information Modeling, kortweg BIM. Dit creëert één versie van de waarheid en versoepelt de samenwerking tussen de betrokken partijen, met lagere faalkosten en kortere bouwtijden als resultaat. Voor het  bouwsucces past Bloxz projectmatige BIM ondersteuning, BIM advies en BIM training toe. Hiervoor heeft Bloxz een hecht team van BIM Masters die je kunnen ondersteunen, trainen en advies geven; dit alles gericht op de toekomst en onderbouwd met data.

Meer weten over Bloxz of wil je kijken welke vacatures er momenteel open staan? Ga dan naar de gloednieuwe website www.bloxz.work.


Testpeople lanceert Valueminds met een gloednieuwe website!

Testpeople lanceert deze week haar zusteronderneming Valueminds. De medewerkers binnen softwaretester Testpeople toonden interesse in agile-rollen. Dit was echter niet de focus van het bedrijf, maar om toch mee te groeien met de ambitie van de medewerkers, werd er een business case gemaakt voor een bedrijf naast Testpeople. Hieruit is Valueminds ontstaan. De filosofie van Testpeople wordt dan ook door Valueminds gedeeld, waardoor de medewerkers op nummer 1 staan en er aandacht wordt besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Valueminds specialiseert zich in het detacheren van de meest volwassen denkers en doeners in agile-rollen. De reden hiervoor is dat IT-projecten steeds complexer en crucialer worden en bedrijven flexibel willen opereren. Bedrijven kunnen terecht bij Valueminds wanneer ze op zoek zijn naar informatie over Scrum Masters, Product Owners, Agile Coaches en DevOps specialisten. De medewerkers begrijpen de technieken en benaderen deze vanuit het bedrijfsbelang zodat de klant altijd blij is met het eindresultaat.

Weer weten over Valueminds? Er is een gloednieuwe website gemaakt www.valueminds.nl.