Vionq lanceert nieuwe ERP-oplossing, Worxflow!

Bedrijven willen slimmer samenwerken en dat gaat anno 2018 ook gepaard met digitaal samenwerken. Tegenwoordig kunnen die losse tools en spreadsheets echt niet meer. Vionq ontwikkelende dan ook Worxflow. Dit is de ERP-oplossing voor detacheringsbedrijven om processen te stroomlijnen en snel in te kunnen spelen op de vraag in de markt. 

Detacheerders werken vaak met AFAS, maar hebben daarnaast ook een ander recruitment systeem nodig. Dit terwijl beide systemen vele overlappende functionaliteiten hebben. Vionq vond dat dit anders kon en is gaan onderzoeken wat het ene systeem uniek maakt ten opzichte van het andere. Hieruit bleek dat de zoektechnologie van een recruitment systeem uniek is en dat Afas dit mist. Om ervoor te zorgen dat detacheerders één systeem hebben voor het gehele werkproces, ontwikkelde Vionq daarom Worxflow.

Worxflow geeft iedereen in de organisatie de tools om slimmer te werken met meer resultaat en minder inspanning. Dankzij één software oplossing stroomlijn je nu alle processen in de organisatie. Van vacature tot factuur. Deze tool is dan ook toe te passen op het gebied van Sales, Recruitment, Finance & Control en HR. Verhoog de scoringskans en klanttevredenheid, laat je niet beperken in het vinden van talent, krijg inzicht in interne en externe performance en zorg voor langblijvende inzetbaarheid van medewerkers. En dit allemaal met maar één tool. 

Meer informatie en bent u geïnteresseerd? Ga naar www.worxflow.nl en vraag een demo aan!


Terug naar nieuwsoverzicht