Trots op de nominatie van Valueminds voor de Computable Awards 2017

Ook dit jaar heeft het ICT-vakblad Computable tien ict-detacheerders genomineerd voor de Computable Awards 2017. Testpeople richtte in april haar dochteronderneming Valueminds op en kan met trots zeggen dat Valueminds meteen dit jaar al genomineerd is om de beste ict-detacheerder van Nederland te worden.

De algemene jury ontving dit jaar 31 voordrachten. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het bedrijf, het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidend vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt. Valueminds verdiende volgens de jury van de Computable Awards 2017 een plek als genomineerde vanwege het feit dat Valueminds is ontstaan primair vanuit de ambitie van enkele medewerkers van Testpeople.

“Er is steeds meer vraag naar agile-rollen en daar gaat Valueminds nog dieper op in; ‘learning and developing by doing’ staat centraal. We spelen hiermee in op de behoefte van onze klanten, waarbij software-ontwikkeltrajecten niet vastliggen, maar voortdurend getest en zo nodig aangepast kunnen worden om te komen tot het beste eindresultaat”, geeft mede-oprichter van Testpeople, Philippe Metz aan.

Het stemproces van het publiek start 4 juli en bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Op 31 oktober wordt de winnaar aangewezen.


Terug naar nieuwsoverzicht