Teambuilding en kennis delen tijdens 3e Backoffice dag

GGD Investments denkt dat de bedrijven in hun portfolio veel van elkaar kunnen leren en dat ze samen sneller en duurzamer kunnen groeien dan alleen. Niet enkel de commerciële kant van het ondernemen is daarbij van belang: de bedrijfsvoering en het standaardiseren van processen vormen het fundament voor het realiseren van groei binnen het bedrijf. Ieder kwartaal organiseert GGD Investments daarom een Backoffice dag voor Financiële directies, controllers en officemanagers van alle participaties.

Op 28 juni 2018 was de 3e editie van de Backoffice dag, met als locatie De Heische Hoeve. Fundamentele onderwerpen die ter sprake kwamen waren: de stand van zaken rondom de implementatie van de Wet AVG, de veranderingen in AFAS en de nieuwe manier van uren boeken. Daarnaast werd de huidige manier van werken rondom de maandafsluiting besproken. Er werden tips gedeeld en er werd gediscussieerd over de beste manier van werken voor belangrijke administratieve processen. Genoeg stof tot nadenken. In het kader van teambuilding en samen genieten werd er een 4×4 eco-trail gereden en werd er een heuse doe-het-zelf BBQ met heerlijke streekproducten geregeld. Business and pleasure in optima forma!

Tijdens de derde Backoffice dag op locatie De Heische Hoeve werd er gewerkt aan het teamgevoel en werd er uitgebreid gesproken over belangrijke administratieve en technische onderwerpen. In het kader van teambuilding werd er een 4×4 eco-trail gereden en werd er een heuse doe-het-zelf BBQ met heerlijke streekproducten geregeld.

Serieuze onderwerpen die ter sprake kwamen waren: de stand van zaken rondom de implementatie van de Wet AVG, de veranderingen in AFAS, het gebruik van Image Capture (Scansys) als software om digitaal inkoopfacturen te verwerken en de nieuwe manier van uren boeken. Daarnaast werd de huidige manier van werken rondom de maandafsluiting besproken, evenals het gebruik van het recent geïntroduceerde Office365 pakket. Genoeg stof tot nadenken!


Terug naar nieuwsoverzicht