Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”

HR-dienstverleners Mettom en Fhris nemen een belang in recruitmentorganisatie Personato. Met deze krachtenbundeling willen de drie bedrijven verder groeien, professionaliseren en hun positie in de markt versterken. Mettom, Fhris en Personato blijven vanuit hun eigen merk opereren vanuit Eindhoven, Venray en Nettetal (Duitsland).

 

Goed werkgeverschap voor iedereen: dat is de gedeelde visie van zowel Mettom, Fhris als Personato. Door de handen ineen te slaan, kunnen de organisaties klanten nog beter bedienen met een compleet pakket aan HR-diensten, waaronder HR-advies, salarisverwerking, payrolloplossingen, employer branding, (strategisch) wervingsbeleid en operationele invulling van de vacatures, talentontwikkeling en carrièrebegeleiding. Daarnaast hebben de bedrijven de ambitie om hun diensten ook landelijk verder uit te rollen, Door deze samenwerking kunnen zij dit realiseren.

 

Jeroen Jacobs, operationeel directeur Mettom en Fhris: “Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt, merken we bij onze klanten een sterke recruitmentbehoefte. Door de samenwerking met Personato halen we meer dan 20 jaar recruitmentkennis in huis. Hier kunnen klanten straks rechtstreeks gebruik van maken, met als doel: werkgever en werknemer dichter bij elkaar brengen. Een mooie stap in onze ambitie om een landelijke dienstverlener met een compleet aanbod HR-diensten te worden.’’

 

Michiel van Gog, algemeen directeur Personato: “Onze samenwerking biedt een legio aan voordelen. Werkgevers hoeven niet meer met verschillende partners te werken. Zij vinden nu alle HR-diensten onder één dak. Kandidaten krijgen een groter regionaal en landelijk aanbod en klanten het beste employer branding, recruitment én HR-advies. We kunnen er nu écht voor zorgen dat we zowel gaan vinden, binden, boeien én behouden.’’

 

Mettom, Fhris en Personato hebben samen meer dan 2000 opdrachtgevers, 100 gedreven medewerkers en realiseren een gezamenlijke omzet van ruim 35 miljoen euro. In het fundament van deze strategische samenwerking schuilt GGD Investments. De investeerder staat achter de ondernemers om hen te ondersteunen met kennis, kunde en kapitaal om hun gezamenlijke droom te realiseren.

 

Bekijk hier de video van de officiële aftrap van de samenwerking tussen de drie bedrijven.


Terug naar nieuwsoverzicht