#Kansenverzilveren in 2018 met Participaties

Wij zijn trots op onze ondernemers en wat zij in 2018 hebben gepresteerd! Bram van den Heuvel (YouKnights), Raymond Derijck (Parking You) en Serge Beniers (Bright Cape) vertellen welke kansen zij hebben gegrepen in 2018:

Bram van den Heuvel, directeur van YouKnights B.V. “Mijn ondernemersdroom is uitgekomen: YouKnights is gestart! We zijn samen met andere ondernemers gaan ondernemen en hebben direct al een aantal interessante (interim) klussen mogen begeleiden. Ondernemingen hebben de toegevoegde waarde van YouKnights en haar interim managers mogen ervaren en deze bevestigd. Daarnaast is YouKnights aan het einde van 2018 een drietal prachtige participaties rijker! Twee participaties in bestaande bedrijven en één in een nieuw op te richten onderneming. We make your business work!”

 

Raymond Derijck, directeur van ParkingYou: “De explosieve groei in parkeerlocaties van ParkingYou in 2018 bood ons de kans om hoog in te zetten op uniformiteit als het gaat over het toevoegen van extra diensten aan onze locaties. Dankzij deze ontwikkelingen zijn wij onderscheidend naar zowel consument als de vastgoedeigenaar. Dit zal resulteren in meer “fans” voor ons merk en meer rendement voor nu en de toekomst!”

 

#Samengroeien met Bright Cape – Serge Beniers, directeur van Bright Cape: “Wederkerigheid is een voorwaarde voor samenwerking met partners. In 2018 werkten we samen met Nobleo Technology aan het AWARD platform om het rijden met Autonomous Guided Vehicles bij UPS mogelijk te maken. Wat ons betreft een prachtige kans die we samen hebben benut!”

Wij wensen iedereen heel veel succes in 2019!


Terug naar nieuwsoverzicht