Inspiratie event: ERP software succesvol implementeren

Samen groeien en kansen verzilveren zijn twee van de drie kernwaardes van GGD Investments. Om dit te realiseren, geloven wij in het delen van kennis en het inspireren van ondernemers. Regelmatig faciliteren of initiëren we dan ook Inspiratie events: dagen waar onze collega ondernemers elkaar vinden, boeien en binden.

Op 16 mei organiseerde Vionq een Inspiratie sessie waarin de commercieel directeur van AFAS, Bernard Paul Hakkenberg, Miranda van Mook (Directeur bedrijfsvoering Quoratio) en Barry Meerten (Financieel directeur Vionq) de deelnemers meenamen in hun visie op de potentie van ERP software, zoals AFAS. Dit software pakket wordt door alle GGD Investment participaties gebruikt: dit vormt een stevig fundament waarmee de groei van het bedrijf wordt bevorderd.

Bernard Paul Hakkenberg liet ons zien hoe IT sales juist kan helpen, in plaats van een last te zijn voor de organisatie. Miranda Mook gaf vervolgens vanuit klantperspectief haar kijk op de voorwaarden voor het succesvol implementeren van een ERP systeem als AFAS. Hoe neem je een organisatie mee in de veranderingen die een implementatie met zich meebrengt? Het belang van procesmatig werken en kritisch kijken naar de eigen bedrijfsprocessen werd door Barry Meerten van Vionq nogmaals flink onderstreept.


Terug naar nieuwsoverzicht