GGD Investments participeert in YouKnights

Begin 2018 richtte Bram van den Heuvel in samenwerking met GGD Investments YouKnights op. YouKnights helpt bedrijven die op zoek zijn naar ondersteuning in het geval van een groei, opvolgings- of verandervraagstuk.

De passie voor organisatie- en ondernemersvraagstukken was altijd al aanwezig bij Bram. Tijdens zijn jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke binnen bedrijven en financiële instellingen, ontwikkelde hij dan ook een eigen visie op succesvol ondernemen. Bram was op zoek naar een nieuwe uitdaging en voelde een drang om te gaan ondernemen. Hij wilde zelf met de voeten in de klei staan, letterlijk sámen met ondernemers het risico dragen en met een gedreven en professioneel team het verschil maken. Bij GGD Investments vond hij de synergie, een track record en een stevig fundament om de stap te zetten als ondernemer en samen YouKnights op te richten.

Vraagstukken waarbij YouKnights kan ondersteunen zijn: het verkoopklaar maken van een onderneming, een koerswijziging doorvoeren of de invulling van behoefte aan financieel en/of management advies. In alle gevallen wordt samen met de ondernemer geanalyseerd wat de kern van de uitdaging is en hoe YouKnights hier het beste bij kan ondersteunen. De situatie en de ondernemer bepalen uiteindelijk waar behoefte aan is: een (senior) interim management oplossing of een participatie.

Wij wensen Bram heel veel succes!


Terug naar nieuwsoverzicht