GGD Investments organiseert geslaagde Backoffice teambuilding dag!

Bij GGD Investments is een stevig fundament en samen groeien erg belangrijk. Om deze reden organiseerde GGD Investments gisteren haar eerste teambuilding dag voor alle backoffice medewerkers binnen de GGD participaties. Het doel, elkaar beter leren kennen om in de toekomst meer samen te gaan werken!

Medewerkers kunnen veel van elkaar leren. GGD Investments wil daarom de pijler samen groeien ook meer gaan toepassen binnen het backoffice onderdeel van de organisaties. De controllers van GGD Investments Matthijs en Lisanne staan altijd klaar om problemen te bespreken, maar zij vinden het ook belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om ook elkaar vragen te stellen. Daarnaast willen zij iedereen hiermee stimuleren om meer met elkaar te sparren over zaken waar iemand tegen aan loopt.

Tijdens de teambuilding dag waren er enkele groepsactiviteiten georganiseerd en was er gezorgd voor zowel een lekkere lunch als een diner. Om de samenwerkingskills van alle medewerkers echt op de proef te stellen, gingen zij in teams naar een escaperoom! Midden op de dag werden de medewerkers geïnformeerd over verschillende actuele werk gerelateerde onderwerpen die ook uitgebreid werden doorgenomen in een groepsdiscussie.

Kortom een top dag!


Terug naar nieuwsoverzicht