Forque, Vionq en datadone gaan verder onder de naam Irixs

Forque, Vionq en datadone gaan verder onder de naam Irixs. De naamswijziging is het gevolg van de recente fusie tussen de 3 bedrijven. Met het bundelen van krachten, kan Irixs haar klanten nóg beter en breder ondersteunen. Met kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS-software, BI én softwareontwikkeling kan Irixs de volledige softwareketen van klanten automatiseren en hen inzicht geven in de juiste stuurinformatie.

Totaaloplossingen voor de keten
Sybren Westerink, CEO Irixs: “Afgelopen juni hebben we onze klanten al geïnformeerd over onze fusie. In de maanden daarna hebben we ons gericht op de integratie van onze organisaties. We hebben echt de tijd genomen om elkaar goed te leren kennen, kennis te delen en de synergie te laten groeien. Ook hebben we gezamenlijk al meerdere projecten bij klanten succesvol begeleid.

We hebben gemerkt dat we samen nog beter in staat zijn om onze klanten beter én breder te ondersteunen. Met onze enorme kennis en ervaring op het gebied van AFAS, Business Intelligence en softwareontwikkeling bieden we oplossingen voor de totale procesketen in plaats van alleen implementatie en optimalisatie van AFAS Software. Binnen de automotive weten onze klanten ons al goed te vinden als het gaat om deze integrale aanpak. Maar ook in de sociale werkvoorziening en in de detachering zien we dat onze benadering van het totaal de interesse van onze klanten heeft.

Door samen verder te gaan onder één naam verstevigen we onze positie en zichtbaarheid, maar vooral de expertise die we onze klanten kunnen leveren. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme, trots en vertrouwen naar de toekomst!”

De naam Irixs
De naam Irixs is zeer bewust gekozen en verwijst naar de iris in het menselijk oog. Met onze expertise kijken we namelijk diep naar binnen in de organisaties van onze klanten, om hun business écht te doorgronden. We zien mogelijkheden voor optimalisaties, maar zien ook welke stuurinformatie nodig is om grip te houden. Én we kijken naar buiten, naar de omgeving waarin onze klant zich bevindt. Sterker nog: we willen deze omgeving écht begrijpen, om daarmee nog beter mee te kunnen denken.

Over Irixs
Irixs is ontstaan vanuit een fusie tussen Forque, Vionq en datadone. Met ruim 90 collega’s heeft Irixs kennis en ervaring in huis op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS-software, Business Intelligence én softwareontwikkeling. Daardoor kan Irixs de volledige softwareketen van klanten automatiseren, hen helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en hen adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak. Bovendien hebben we samen 25 jaar ervaring in onder meer de automotive, de detachering en het sociaal domein. Doordat we de uitdagingen in deze verschillende branches kennen, zijn we klanten nóg beter van dienst. En met vestigingen in Enter, Vianen en Eindhoven zijn we altijd dichtbij.


Terug naar nieuwsoverzicht