GGD Investments participeert in “Financial + Data analytics bedrijf” Bright Cape BV

GGD Investments participeert vanaf 1 april 2015 in Bright Cape B.V.
Bright Cape is een dienstverlenende organisatie die projecten inricht en uitvoert op het gebied van data analytics, riskmanagement en business & project control.

Bright Cape speelt hiermee in op de trend dat bedrijven in toenemende mate een behoefte hebben om relevante (stuur)informatie te halen uit grote hoeveelheden data. Met deze stuurinformatie zijn de opdrachtgevers beter in staat om in de toekomst te kijken en tijdig te handelen. “Hierdoor zullen deze bedrijven concurrerend blijven, efficiënter hun bedrijf kunnen organiseren dan wel interne en externe risico’s beter inzichtelijk krijgen” aldus oprichter/directeur Serge Beniers.

Bright Cape past perfect in het investeringsbeleid van GGD Investments alsook binnen haar ervaring en netwerk in dienstverlenende organisaties met een hoog specialistisch karakter. “De dienstverlening van Bright Cape is een uitstekende aanvulling op de IT, Engineering & Technology en HRM & Payroll diensten welke reeds vanuit onze overige participaties worden aangeboden” aldus Jeuken en Roosen

Naast GGD Investments treedt ook RFM Holding B.V. toe als investeerder. RFM Holding is opgericht door Pieter van den Tillaart, een ondernemende financial die zijn carrière heeft opgebouwd op strategische financiële posities binnen de industrie.


Back to news archive