GGD Investments participeert in “AFAS Consultancy partner” Vionq

GGD Investments participeert sinds 1 juni 2013 in Vionq B.V..
Vionq is een AFAS Consultancy partner gericht op implementatie & optimalisatie projecten, applicatiebeheer en support op afstand voor AFAS Software gebruikers. Vionq gaat haar opdrachtgevers helpen om optimaal gebruik te maken van het ERP software pakket AFAS en hierdoor vloeiender te laten aansluiten bij de bedrijfsprocessen.

Om in deze schaarse arbeidsmarkt de beste ondernemende consultants aan zich te binden, maakt Vionq gebruik van het “werkondernemerschapsmodel”. Dit is een unieke arbeidsverhouding die volledig in het teken staat van samen ondernemen.

AFAS is op dit moment een van de meest succesvolle leveranciers van ERP software voor zowel de profit als de non-profit sector. Na een aantal jaren van forse groei wordt er op dit moment een partnerstructuur ingericht om de AFAS klanten nog gerichter en optimaler gebruik te laten maken van het pakket. De verwachting is dat de dienstverlening op die manier wordt verruimd en er een nog betere aansluiting is naar de AFAS gebruikers.

Het wordt steeds belangrijker voor ondernemingen om de IT omgeving vloeiend aan te laten sluiten op de business. “Door middel van het sluiten van een partnerovereenkomst tussen Vionq en AFAS zijn we verheugd dat we direct met de opstart de erkenning krijgen van AFAS. Dit als gevolg van het geruime aantal succesvol uitgevoerde AFAS projecten in de afgelopen jaren” aldus Rutger Schimmel Consultancymanager bij Vionq.

Vionq past perfect in het investeringsbeleid van GGD Investments alsook binnen haar ervaring in de dienstverlenende branches met een hoog specialistisch karakter. “We zijn verheugd met de toevoeging van dit bedrijf aan onze bedrijvenportefeuille.” aldus directeur Roy Roosen.


Back to news archive