GGD Investments neemt belang in “financieel & subsidie dienstverlener” addvisor

GGD Investments heeft per 1 april 2014 een aandelenbelang in addvisor b.v.. addvisor b.v. is een dienstverlenende organisatie die haar opdrachtgevers begeleidt en ontzorgt op het gebied van subsidie- en financieringsmanagement en met het ontwikkelen van innovatiemanagementstrategieën. addvisor bedient circa 150 opdrachtgevers in de Wetenschap & Technologie en de Creatieve & Artistieke branche.

Met haar dienstverlening biedt addvisor de mogelijkheid om het maximale uit stimulerende en ondersteunende overheidsregelingen te halen, zodat klanten hun groeiambities kunnen verwezenlijken.

Met de participatie van GGD Investments is addvisor in staat volgende stappen in groei en professionalisering te maken en zo lange termijnambities te verwezenlijken. “Met de ervaring van GGD Investments zetten we het fundament nog beter neer. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers op een professionele en schaalbare manier van dienst zijn” aldus oorspronkelijk oprichter Ed van Dartel.

addvisor past perfect in het investeringsbeleid van GGD Investments alsook binnen haar ervaring en netwerk binnen dienstverleners met een hoog specialistisch karakter. “De dienstverlening van addvisor is een uitstekende aanvulling op de IT, Engineering & Technology en HRM & Payroll diensten die vanuit onze overige participaties worden aangeboden. Daarbij geeft addvisor een uitstekend platform om in contact te komen met veelbelovende innovatieve en creatieve bedrijven met een groeiambitie” aldus directeur Luuk Jeuken .

addvisor b.v. is ontstaan uit een samenvoeging van addfin B.V. en addvisor (eenmanszaak), respectievelijk opgericht in 2004 en 2010 door Ed van Dartel. De oprichter vormt de directie met de Operationeel Directeur Sander Reumer die eveneens is toegetreden als aandeelhouder.


Back to news archive