Bright Cape organiseert met groot succes “Process Mining Seminar”!

Bright Cape organiseerde afgelopen 6 april haar eerste evenement met betrekking tot één van haar expertisegebieden, namelijk de toepassing van Process Mining als data analytics techniek. De focus van het evenement lag bij het gebruik en de toegevoegde waarde van Process Mining binnen verscheidene industrieën. Vanuit verschillende oogpunten hebben sprekers verteld hoe zij Process Mining hebben gebruikt om toegevoegde waarde te creëren, hoe ze deze techniek hebben toegepast binnen de huidige bedrijfsprocessen en wat de toekomst van Process Mining is. Het evenement was hierdoor toegankelijk voor zowel bedrijven die Process Mining nog niet toepassen als voor bedrijven die er al wel mee bezig zijn.

Het werd gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven met een indrukwekkende lijst van sprekers en topics. ABN-Amro, Veco, Shell & Bright Cape zelf gaven ieder hun eigen visie op het gebruik van Process Mining binnen organisaties. Daarnaast was ook de grondlegger van Process Mining, Wil van der Aalst aanwezig als spreker. Het evenement was dan ook snel volgeboekt. Ook het publiek bestond uit een grote diversiteit van bedrijven die tussen de sprekers door en na het evenement de tijd hadden om hun visies te delen.

Dit eerste evenement was zo’n succes dat Bright Cape zeker van plan is om meer evenementen & seminars te gaan organiseren.


Terug naar nieuwsoverzicht