Inspiratiereis Berlijn 2017: realisatie DLL Eindhoven ParkingYou

Bij GGD Investments hechten we waarde aan het inspireren van ondernemers dóór ondernemers. Daartoe organiseren we jaarlijks een inspiratie-event en elke twee jaar gaan we met alle aandeelhouders op inspiratiereis. Het doel van deze reis: het inspireren van de ondernemers binnen onze participaties, onze collega’s beter leren kennen en onderzoeken of er mogelijkheden zijn om samen nieuwe kansen te creëren in de markt.

In 2017 was Berlijn de bestemming van keuze. We bezochten een aantal bedrijven waaronder: Alhpa-Board, 4Flow, DFKI, Delivery Hero, Service Innovation Labs, Accon RVS, de Nederlandse ambassade en de Universiteit. Om een idee te krijgen van de sfeer, hebben we een video gemaakt. We zijn nu een klein jaar verder en afgelopen week werd door ParkingYou de De Lage Landen parkeergarage geopend. Bent u benieuwd hoe dit tot stand is gekomen? Het begon allemaal in Berlijn…

Raymond Derijck (directeur ParkingYou) en Bram van den Heuvel (inmiddels directeur van YouKnights) ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens deze reis en hadden niet alleen op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak een klik. Het snelgroeiende ParkingYou zoekt steeds naar nieuwe locaties om parkeerlocaties te realiseren. Tijdens hun kennismaking vertelde Bram over zijn werkgever De Lage Landen en Raymond over zijn doelstellingen met ParkingYou. Met Bram’s contacten bij De Lage Landen en Raymond’s passie voor parkeerlocaties, was het niet gek dat hieruit het idee ontstond om ook de garage van DLL aan te sluiten bij ParkingYou.

Begin juli 2018 werd de bebording en beschildering in de DLL garage aangebracht en kon het publiek terecht in deze gloednieuwe parkeergarage. Een prachtig voorbeeld van samenwerking en kansen verzilveren tussen onze collega ondernemers!

 

Impressie van de Inspiratiereis:


Back to news archive