AFAS partner Vionq en Softwareontwikkelaar Lajos.nl lanceren clouddienst STKKR!

Het maximale uit AFAS halen? Processen optimaliseren wanneer de grenzen van AFAS zijn bereikt? Dat is het doel van deze samenwerking en dat is precies hetgeen wat STKKR kan.

Het idee van STKKR ontstond doordat Vionq zag dat klanten al snel tegen een platfond komen bij het gebruik van AFAS. Vionq kon dit idee echter niet alleen in werkelijkheid brengen aangezien zij geen kennis hebben van programmeren. Zo kwamen zij in contact met Lajos. Samen konden zij de connectie maken tussen procesoptimalisatie en software.

STKKR is een eenvoudig te gebruiken clouddienst waarmee middels de AFAS Get- en UpdateConnectoren gegevens opgehaald, bewerkt en teruggestuurd kunnen worden aan de hand van eventuele filters. Processen worden geoptimaliseerd zonder dat er een programmeur nodig is. Het enige wat je nodig hebt is verstand van gegevensverzameling in AFAS en STKKR doet de rest.

STKKR is voor AFAS en voor alle klanten en partners. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de volgende zaken:
• Velden tussen fiscaal en CRM synchroniseren
• Rekendata terugschrijven op projectniveau (functievelden maken)
• Automatisch een project aanmaken voor ieder evenement
• Voorraad inzicht verbeteren
• Workflows na xx dagen automatisch een actie laten uitvoeren.

Ga voor meer informatie naar de website www.stkkr.nl en probeer het gratis uit! Jouw creativiteit is the limit! Schrijf je ook in voor het gratis seminar op 30-01-2018 https://stkkr.nl/seminar/


Back to news archive